Miguel Ángel i Carmen t'esperen este estiu en la Tourist Info per a contar-te totes les propostes de la platja

Miguel Ángel i Carmen t'esperen este estiu en la Tourist Info per a contar-te totes les propostes de la platja

Un estiu més, l'Espai Voramar obri les seues portes per a oferir dos servicis bàsics per als veïns i els turistes que s'aproximen a la nostra costa: la informació sobre els servicis i activitats per a visitant, junt amb un consultori d'assistència mèdica. A càrrec de la Tourist Info estan Miguel Ángel i Carmen, dos jóvens disposats a mostrar-te totes les ofertes disponibles al juliol i agost.

Miguel Ángel Sacie Aroca estudia comerç internacional i domina anglés, italià, valencià i espanyol. Carmen Amador és estudiant de gestió administrativa. Ambdós es van incorporar el 2 de juliol a l'Espai Voramar, per a fer-se càrrec de la Tourist Info, una oficina d'informació per a aquells que s'acosten a la platja disposats a disfrutar de l'arena, l'aigua… i un poc més.

Al juliol i agost, l'oficina està oberta de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores

Les seues ferramentes? Cartells, fullets promocionals, campanyes informatives i diverses pantalles amb vídeos i una agenda informativa amb tot el que a un se li puga passar pel cap per a poder fer en les estones que deixe lliure un estiu de “intens descans”.

Però, sobretot, oferim disponibilitat, amabilitat i atenció directa”, apunta un sempre somrient Miguel Ángel. “Estem ací per a localitzar aquella informació que l'usuari de la platja estiga buscant: si la tenim a mà, perfecte, i si no, doncs la busquem”.

A mà ja tenen l'àmplia programació d'Estiu Voramar, amb esports per a mantindre's en forma, festes, cine, tallers mediambientals, mercat els dijous a la vesprada i multitud de propostes per a disfrutar a qualsevol hora del dia. La resta… atrevix-te a desafiar la seua capacitat de busca.

Això sí, anota: l'oficina està oberta de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Informa: Sabín

fotos_noticia

691-oficina-turismo-4

 

07 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  

Altres