María Pilar i Silvia, atenció directa en el consultori mèdic en la platja, de dilluns a divendres al matí

María Pilar i Silvia, atenció directa en el consultori mèdic en la platja, de dilluns a divendres al matí

Dos servicis fonamentals per als turistes es concentren en l'Espai Voramar, situat en el centre de la platja: l'oficina de turisme i el consultori mèdic. De tot el referent a l'atenció sanitària s'ocupen María Pilar i Silvia, la infermera i la doctora encarregades d'atendre qualsevol incidència de dilluns a divendres al matí. Les urgències continuen a la vesprada en el Centre de Salut.

De dilluns a divendres, tant els veïns com els visitants ocasionals de la platja poden resoldre qualsevol problema mèdic quasi, quasi sense haver d'abandonar el sol i l'arena: a penes a un centenar de metres de la plaça Rosa dels Vents, on ondegen les tres banderes que certifiquen la qualitat de la nostra platja, l'Espai Voramar inclou entre les seues instal·lacions el consultori de la platja.

Al juliol i agost, obert de dilluns a divendres, de 9.30 a 10.30 i de 11.00 a 13.15 hores

María Pilar Molina és la infermera i Silvia Solar és la doctora, ambdós amb experiència en les tasques pròpies d'un centre turístic i voramar, i disposades a solucionar qualsevol contratemps dels usuaris de la platja sense que estos hagen de desplaçar-se al nucli urbà per a acudir al Centre de Salut.

L'horari d'obertura del consultori en la platja és de dilluns a divendres, de 9.30 a 10.30 i de 11.00 a 13.15 hores. A més, les urgències són ateses directament en la platja des de les 9 a les 13 hores, horari a partir del qual les urgències són ateses en el nucli urbà.

L'ideal és estiuejar sense haver de preocupar-se dels metges, però si sorgix algun contratemps sempre és agradable saber que el consultori al juliol i agost és un més dels servicis de la nostra platja de bandera.

Informa: Sabín

fotos_noticia

692-consultorio-salud-voramar

 

07 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  

Altres