Tres banderes ondegen en la plaça Rosa dels Vents per a certificar la qualitat de Puçol, una platja de bandera

Tres banderes ondegen en la plaça Rosa dels Vents per a certificar la qualitat de Puçol, una platja de bandera

L'alcaldessa Merche Sanchis i el regidor Salvador Àvila van ser els encarregats de realitzar l'acte simbòlic de l'hissat de les tres banderes amb què compta este estiu la platja de Puçol: Q de qualitat turística, Qualitur i bandera Blava. Un gest simbòlic que suposa a més l'inici dels servicis permanents d'estiu en la platja: salvament i socorrisme, consultori de salut, oficina de turisme i actes lúdics.

Aconseguir un estiu més les tres banderes més prestigioses de panorama costaner no és fruit de la casualitat, sinó del treball continuat dels visitants, els veïns i els treballadors de l'ajuntament durant molts anys”, assegura l'alcaldessa Merche Sanchis. “Però el difícil no és aconseguir-lo, sinó mantindre'l, per això demanem a tots els usuaris de la platja que disfruten dels servicis, però que els respecten, per a poder continuar tenint una platja de bandera durant anys”.

Oficina de turisme, consultori de salut, salvament i socorrisme i activitats lúdiques: la platja llesta per a rebre veïns i turistes

Les tres banderes garantixen la qualitat dels servicis bàsics (com la neteja i l'estat de l'aigua o l'arena) i també l'existència d'una programació complementària d'activitats lúdiques i d'oci per a tots els públics.

Concretament, la bandera Blava és un certificat reconegut internacionalment de la qualitat de l'aigua i de l'arena, amb anàlisis setmanals a l'estiu i amb una gestió respectuosa amb el medi ambient. Per la seua banda, tant la Q com el segell Qualitur valoren els servicis que s'oferixen als usuaris i la qualitat global de la platja, encara que la Q és un reconeixement a nivell nacional atorgat pel Ministeri de Turisme i Qualitur és un distintiu exclusiu de la Comunitat Valenciana.

Els servicis bàsics este estiu es van a millorar en detalls com la neteja de vials i del passeig marítim amb el suport de la brigada municipal d'obres i servicis, a més de la neteja de l'arena tres i quatre vegades per setmana gràcies al suport de la Diputació de València”, assegura el regidor de la platja, Salvador Àvila. “Respecte a les activitats d'oci, amb Estiu Voramar oferim una programació que inclou esports, mercat els dijous, cine en l'arena, tallers mediambientals i festes a l'agost en col·laboració amb l'Associació Cultural Falla La Marjal”.

L'hissat simbòlic, realitzat en el matí del 29 de juny, va donar pas el dissabte 30 al servici de vigilància en l'arena i en el mar, mentres que el dilluns 2 de juliol van entrar en funcionament la resta de projectes de l'estiu: la Tourist Info i el Consultori de Salut, ambdós situats en l'Espai Voramar amb horari matinal, així com la programació lúdica d'aeròbic, tai-chi, spinning, tallers i la resta d'activitats d'Estiu Voramar.

Informa: Sabín

682-alcaldesa-y-concejal

05 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres