Ja tenim els terminis de cada col•legi de Puçol per a presentar les sol•licituds d'ajudes per a llibres

Ja tenim els terminis de cada col•legi de Puçol per a presentar les sol•licituds d'ajudes per a llibres

El Consell Escolar Municipal celebrat el dilluns 2 de juliol va servir per a presentar les dates en què cada col·legi públic i concertat arreplegarà les sol·licituds d'ajudes per a llibres que atorga la Generalitat Valenciana per al pròxim curs. A més, es van proposar els dies no lectius a nivell local.

Representants d'associacions de pares, directors, professors, col·legis i ajuntament, junt amb l'inspector de zona i la regidora d'educació, es van reunir en Consell Escolar Municipal el dilluns 2 de juliol a les 5 de la vesprada per a tancar el calendari escolar del pròxim curs.

L'únic punt del dia que va caldre votar va ser les tres dates en què no hi haurà classe, ja que cada col·lectiu havia presentat una distinta. Finalment, les tres propostes per majoria van ser: el divendres 2 de novembre del 2012, el divendres 7 de desembre del 2012 i el dilluns 18 de març del 2013, dates en què hi haurà pont en els centres educatius públics i concertats de la població. Estes dates queden pendents d'aprovació per part de la Conselleria.

D'altra banda, després de la publicació el 28 de juny, en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), de les bases per a sol·licitar les ajudes de llibres de text, material escolar i informàtic, tant per a alumnes de primària, com secundària obligatòria i especial, cada centre va exposar les dates en què estarà obert per a arreplegar les sol·licituds presentades pels pares dels seus alumnes. Són les següents:

Col·legi públic Lluís Vives:
Del 2 al 6 de juliol, d'11 a 13 hores; 11 de juliol, d'11 a 13 hores; i 25 de juliol, d'11 a 13 hores.

Col·legi públic Bisbe Hervàs:
Del 2 al 13 de juliol, de 10 a 10.30 hores; del 23 al 25 de juliol, de 10.30 a 11 hores.

Col·legi públic Jaume I:
En la Secretaria del centre: del 3 al 6 de juliol, de 10 a 12 hores; del 24 al 25 de juliol, de 10 a 13 hores.

En la Consergeria del centre: del 9 al 23 de juliol, d'11 a 13 hores.

Col·legi concertat Virgen al Pie de la Cruz:
Del 3 al 25 de juliol, de 11.30 a 13 hores.

Com es recordarà, enguany la quantia màxima per alumne és de 125 euros; per a ampliar informació i descarregar els impresos de sol·licitud podeu visitar la pàgina web de la Conselleria d'Educació:
http://www.cefe.gva.es/ocd/areacd/val/abc/ajudesllibres.asp

També podeu ampliar informació en el DOGV en format PDF que vos adjuntem.

Informa: Sabín

logo_pdf Bases per a sol·licitar les ajudes de la Generalitat Valenciana

 

04 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres