Esforç, interés, dedicació: Wushu, Kuo-shu i Chuan-fa

Esforç, interés, dedicació: Wushu, Kuo-shu i Chuan-fa

Els pròxims dissabte 7 i diumenge 8 de juliol tindrà lloc en el poliesportiu de Puçol, el Campionat d'Espanya d'Arts Marcials Xineses. És un campionat de tècnica i combat, en el que es combinarà la diversió amb la competició. Està obert per a tot el que desitge i l'entrada serà totalment gratuïta.

Les arts marcials xineses són un tipus d'arts marcials originals del dit país. És un esport semblant al Kung Fu. Este estil d'arts marcials, en funció del nombre de persones que ho practiquen i en funció d'altres criteris, les arts marcials xineses poden denominar-se Wushu (武術), Kuo-shu (國術) o Chuan-fa (拳法). Les arts marcials s'utilitzen, generalment, com a defensa personal però també són útils per a la salut de la ment, per a la relaxació i la concentració.

El segon cap de setmana de juliol en el Palau d'Esports del poliesportiu de Puçol tindrà lloc un campionat nacional de  tècnica i combat. El dissabte a la vesprada, de 17 a 22 hores serà la fase de tècnica combinada amb exhibició i el diumenge tindrà lloc el combat.

L'edat dels participants? No està limitada. Podrem veure des dels participants més xicotets, de 5 anys, fins a altres de 90 anys que a la seua edat no posen frontera a cap esport.

L'organitza la Federació Unió Wushu de Còrdova i el coordinador és José Morales que és el responsable del gimnàs Thieu-Lam del Port de Sagunt. La trobada constarà d'un total de 400 participants i hi haurà quarts, semifinal i final; una competició ben completa.

És el moment perquè ens mostren un esport que per a molts és desconegut. És l'hora que ens ensenyen tot el que han estat aprenent durant estos anys d'entrenament i és que, al cap i a la fi, és un Campionat d'Espanya. El que tenim clar és que hi haurà nivell, molt de nivell. I, abans que res, el que veurem és esforç, interés, dedicació i somriures de felicitat.

Tot açò de forma gratuïta.

Informa: Sara Blasco

664-cartel_campeonato-1

03 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres