En una nit màgica, els jóvens que van omplir l'Espai Jove van donar una lliçó de com celebrar el triomf de La Roja

En una nit màgica, els jóvens que van omplir l'Espai Jove van donar una lliçó de com celebrar el triomf de La Roja

Es va quedar xicotet l'Espai Jove per a la final de l'Eurocopa en directe: més de 300 veïns, majoritàriament jóvens amb pintures de guerra i símbols representatius de La Roja, es van reunir per a disfrutar en directede l'Espanya-Itàlia, un esdeveniment històric en pantalla gegant… i el seu exquisit comportament ho va convertir, a més, en un exemple de com celebrar un gran triomf.

No van poder esperar a les 20.15 hores, com estava anunciat, i una cinquantena de jóvens ja estaven en la porta molt abans de l'hora prevista. Tant, que van ser ells els que van tirar una mà a l'hora de muntar les cadires i tindre'l tot a punt per a l'hora de començament… això sí, a canvi, van triar el lloc que més els agradava per a disfrutar de la projecció.

A mesura que s'acostaven les 20.45, hora de començament, l'Espai Jove començava a omplir-se i per a quan Silva va marcar el primer de la nit, ja hi havia públic de peu al fons i junt amb les parets laterals… la nit començava a desbordar les previsions.

"I quant al públic, va saber estar a l'altura de La Roja: un deu també per als nostres jóvens pel seu exquisit comportament"

En el descans, dos grups molt definits: un ampli sector va eixir a estirar les cames, comentar l'extraordinari segon gol de Jordi Alba (un jugador molt volgut en la població) i encendre algun cigarret (a destacar el respecte amb les instal·lacions: ningú es va plantejar fumar en l'interior del recinte); el segon sector va preferir traure els bocates, els tupperware i un poc de beguda, va haver-hi inclús portava taula i tot per a l'ocasió (l'experiència és un grau i estos tenien pinta d'haver provat ja l'experiència durant la Setmana de Cine Taurí… i futbol).

En fi, cada un va reposar forces com millor va poder… perquè això de relaxar la tensió a estes altures ja pareixia una cosa fora de lloc: l'ambient era de contínua celebració i ningú pensava a patir com en jornades anteriors enfront de Croàcia o Portugal.

Amb els gols de Torres i Mata i, sobretot, la imatge de Casillas arreplegant una vegada més una copa de campions, la festa es va traslladar a la contornada de l'Espai Jove i a la resta de la població: càntics, salutacions a tot el que passava prop, exhibició de qualsevol tipus de banderes fins a altes hores de la nit… el normal en una celebració que ja comença a ser habitual.tenim pla cap a

És un lloc idoni per a esdeveniments de qualsevol tipus, ja que és una sala d'actes diàfana, adaptable a cada esdeveniment, amb una qualitat de projecció excel·lent, fàcil aparcament en la contornada i amb una distància prudencial a les artèries del trànsit, la qual cosa facilita la celebració, sobretot dels més jóvens”, puntualitzava en el descans l'alcaldessa Merche Sanchis, que va estar seguint la final en directe en l'Espai Jove. “I quant al públic, va saber estar a l'altura de La Roja: un deu també per als nostres jóvens pel seu exquisit comportament”.

Prenem nota: ja tenim pla cap a dins d'un parell d'estius, a Brasil, l'espai ja està reservat… només falta que La Roja torne a fer història.

Informa: Sabín

fotos_noticia

696-final-eurocopa-4

 

03 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres