Santa Cecília brinda un concert de pasdobles a la Residència de la tercera edat

Santa Cecília brinda un concert de pasdobles a la Residència de la tercera edat

Com a colofó a un mes de juny en què la Residència i Centre de Dia de la 3a edat de Puçol celebra els seus díhuit anys de vida, el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília ha oferit un concert de pasdobles en el jardí del centre: per als residents ha sigut una oportunitat única de disfrutar de bona música i sense eixir de casa.

No és la primera vegada que un grup de músics de Santa Cecília es brinda a col·laborar amb les activitats culturals de la residència. En esta ocasió, van ser vint músics del centre els que es van brindar de forma desinteressada a posar-li una nota musical a la celebració de la “majoria d'edat” de la Residència i el Centre de Dia de Puçol.

Utilitzant el jardí com a auditori, per a facilitar la comoditat dels residents, la vintena de jóvens va triar un variat programa de més d'una hora de duració en què els pasdobles van ser els protagonistes… una cosa molt apropiada si tenim en compte la mitjana d'edat del públic assistent.

Com explica Cristina García, educadora social de la residència: “Van tindre la gentilitza de vindre de forma totalment altruista a tocar-nos diversos pasdobles i van estar una hora en el jardí fent-nos disfrutar de la música tant als usuaris com als familiars que havien vingut a celebrar l'aniversari i als treballadors que estàvem en el centre. Una delícia”.

Informa: Residència de la 3a edat

694-pasodobles-residencia-3

02 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres