Caxton College celebra 25 anys d'excel•lència en educació amb la graduació de la seua 12a promoció

Caxton College celebra 25 anys d'excel•lència en educació amb la graduació de la seua 12a promoció

S'ha celebrat l'Acte de Despedida de la Dotzena Promoció que ha finalitzat els seus estudis en Caxton College. La promoció va comptar amb una padrina d'excepció, Teresa Gisbert Jordá, Fiscal en Cap de la Fiscalia Provincial de València. Va ser un dels actes més esperats de l'any i va reunir en la sala Myrtus de Puçol a més de 500 persones entre pares, familiars, professors i amics.

L'acte va tindre enguany una especial emotivitat, perquè se celebra el 25 aniversari del col·legi, un quart de segle treballant per l'excel·lència en educació.

La padrina d'esta promoció, Teresa Gisbert Jordá, va pronunciar un emotiu discurs ple de paraules d'afecte i d'ànim per als seus fillols, així com de magnífics consells per a la seua vida futura.

L'acte també va comptar amb la presència de Mercedes Sanchis, alcaldessa de Puçol, qui, en representació del consistori, va dedicar unes paraules als estudiants i al centre.

Esta promoció la formen 51 xics i xiques, tots amb grans aspiracions per al seu ja pròxim futur universitari. Entre els graduats hi ha alumnes de diversos països com Alemanya, Regne Unit, Rússia, etc. La presència d'estos jóvens reflectix la forta vocació que té el col·legi per acostar diferents llengües i cultures a fi que s'enriquisca la formació dels seus alumnes. Els graduats han superat amb èxit els seus estudis i han demostrat el seu gran tenacitat i capacitat de sacrifici.

Així mateix, i en representació de tots els pares i mares d'alumnes, Agustín Gómez-Moreno Mora va agrair la gran dedicació del col·legi per educar els seus fills no sols en l'àmbit acadèmic sinó també en el personal.

Un any més l'acte va aconseguir el seu objectiu: ser un bonic i emotiu record per a aquells alumnes que tanquen la seua etapa escolar.

Informa: Caxton College

685-graduacion-caxton-3

 

01 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres