Dos activitats d'Agró per a donar la benvinguda a l'estiu: els sons de la nit i jornada sobre la custòdia del territori

Dos activitats d'Agró per a donar la benvinguda a l'estiu: els sons de la nit i jornada sobre la custòdia del territori

El divendres 29 de juny a la nit, Agró i un grup de voluntaris podran disfrutar d'una marxa nocturna per a apreciar els sons de la nit en el Paratge Natural Municipal La Costera, el mateix lloc on el dilluns 2 de juliol es realitza una trobada sobre la custòdia del territori i les administracions públiques. Ambdós obertes a la participació de tots els interessats.

Com és habitual en les seues jornades de voluntariat mediambiental, els components d'Acció Ecologista-Agró han citat a tots els interessats a participar en la marxa nocturna per La Costera el divendres, a les 8 vesprada, junt amb l'oficina de Correus.

Des d'allí s'organitzaran en distints vehicles per a pujar al paratge natural municipal i viure una nova experiència amb què aprendre a agusar els sentits: disfrutar de la simfonia de sons, cants i sorolls que s'estén a l'arribar la nit per la zona muntanyosa.

Tota una novetat a Puçol, com també ho és que Avinença (Associació Valenciana de Custòdia i Gestió Responsable del Territori) organitze una jornada per a tècnics municipals i d'altres administracions amb l'objectiu d'analitzar conjuntament les dificultats que existixen per a gestionar els acords de custòdia de territori.

Com es recordarà, actualment és Acció Ecologista-Agró qui gestiona la custòdia del territori de la Costera, pel que estes jornades permetran posar sobre la mesa problemes concrets de cara a facilitar la gestió entre distintes administracions.

La trobada se celebra el dilluns 2 de juliol, de 9 a 13 hores, en l'aula multiusos de La Costera i durant la mateixa s'exposaran els casos pràctics de custòdia de territori que du a terme AE-Agró, que inclouen, a més de La Costera de Puçol, la Marjal d'Almenara i el Tancat de la Pipa de l'Albufera de València.

Els interessats han de confirmar la seua assistència prèviament per correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informa: Sabín

652-voluntariado-nocturno-agro-1

 

28 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres