La Generalitat Valenciana publica les ajudes per a llibres de text i material escolar primària, secundària i educació especial

La Generalitat Valenciana publica les ajudes per a llibres de text i material escolar primària, secundària i educació especial

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del 28 de juny de 1012 publica les bases de la convocatòria d'ajudes per a llibres de text, material escolar i informàtic per a l'alumnat d'educació primària, secundària obligatòria i educació especial, tant en centres públics com concertats. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 25 de juliol.

En les bases s'establixen, entre altres mesures, que la quantia màxima per alumne serà de 125 euros. Per a obtindre més informació i presentar la documentació corresponent, els interessats han de dirigir-se als col·legis públics i concertats on estiguen matriculats els sol·licitants.

Cada centre establirà el seu propi calendari d'arreplega de sol·licituds, pel que és necessari contactar prèviament amb cada un per a saber les dates concretes de presentació de la sol·licitud.

Les bases es poden descarregar íntegres des de la pàgina web de la Generalitat Valenciana:
http://www.cefe.gva.es/ocd/areacd/val/abc/ajudesllibres.asp

También es pot llegir el DOGV en format PDF en el document adjunt.

logo_pdf Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del 28 de juny de 1012

 

28 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres