La final de l'Eurocopa gratis en pantalla gegant en l'Espai Jove: vine a viure-la en companyia!

La final de l'Eurocopa gratis en pantalla gegant en l'Espai Jove: vine a viure-la en companyia!

Amb penals i patint, però no hi ha dos sense tres i Espanya ja està en la final de l'Eurocopa. Un esdeveniment històric cal celebrar-lo com toca, per això l'Ajuntament de Puçol obri les portes de l'Espai Jove el diumenge 1 de juliol perquè tots els veïns puguen disfrutar al gran, i gratis, de l'esdeveniment futbolístic del que tot el món parla.

Fa dos anys va caldre improvisar: no tots esperaven que Espanya arribara a la final del Mundial de Sud-àfrica, pel que a última hora va caldre buscar una pantalla gegant i instal·lar-la en el Palau d'esports, perquè els veïns, sobretot als més jóvens, pogueren disfrutar de l'espectacle al gran, com una gran final es mereix.

Enguany la lliçó ja estava apresa i les mesures preparades. Després de l'agònic triomf d'Espanya enfront de Portugal, en la nit del dimecres 27, va ser la pròpia alcaldessa la que va posar en marxa el dispositiu que prèviament s'havia acordat: obrir l'Espai Jove el diumenge 1 de juliol, a les 20.15 hores, és a dir, mitja hora abans de l'inici de la gran final de l'Eurocopa.

Fa dos anys, la projecció en el Palau d'esports va ser un gran èxit, sobretot entre els més jóvens, que tenien un lloc on reunir-se i celebrar-lo tots junts, i enguany no serem menys”, afirma Merche Sanchis. “De fet, l'Espai Jove és un lloc amb millor qualitat de projecció i de so, amb aire condicionat i un espai per a disfrutar al gran i gratis. Naturalment, les portes estan obertes per a tots els veïns, no sols els jóvens: un fet històric d'esta magnitud cal celebrar-lo en companyia”.

Pantalla gegant, bona qualitat d'imatge i so, La Roja en la final i l'adversari… què més dóna l'adversari: l'important és estar allí, tots junts, per a viure-la en companyia.

Ens acompanyes?

Informa: Sabín

676-final-eurocopa-espai-1

 

28 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres