Poseidón va ser embolat “de caixó a piló” en una tranquil•la nit de Sant Joan amb quatre embolades

Poseidón va ser embolat “de caixó a piló” en una tranquil•la nit de Sant Joan amb quatre embolades

Després d'unes desencaixonades vespertines tranquil·les i amb no massa públic, Emboladors de Puçol va ser la quadrilla que es va encarregar de l'embolada de Peluchito, primer bou de la nit, a qui li va tallar la corda Antonio García. El van seguir tres embolades més, una d'elles “de caixó a piló”, sense que es registrara cap incident digne de menció en cap d'elles.

El bou de nom Poseidón va ser embolat en segon lloc, davall la modalitat “de caixó a piló”. El dit bou pertanyia a la ramaderia de Zalduendo i lluïa el 6 com a guarisme i el 158 en el seu costellam. Vicente Esteve va ser l'encarregat de tallar-li la corda.

Grogui va ser embolat en tercer lloc, per la quadrilla de Ximo i Xato, sent Carlos Trapero l'encarregat d'alliberar-lo del piló.

A quart i últim lloc es va embolar a Chipiro, labor realitzada per la quadrilla de Fernando Ferrer El Rallat, amb Antonio J. Durá com el tallador de la corda.

Menció especial cal realitzar per a la destacada labor tant dels pastors com dels esquellers de Fernando Machancoses, així com la presentació i el joc que van donar les vaquetes del mateix ramader que es van soltar durant la vesprada.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

fotos_noticia

660-tercera-embolada-2

 

27 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres