Cinc alumnes de Caxton College treballen com a voluntaris en el Centre de Dia Martínez Coll

Cinc alumnes de Caxton College treballen com a voluntaris en el Centre de Dia Martínez Coll

Marta Gil, vicedirectora de Caxton College, i Eloísa Rosa, regidora de benestar social, van ser les encarregades d'entregar els diplomes als cinc jóvens estudiants del col·legi britànic que han estat durant l'últim curs acadèmic realitzant pràctiques de voluntariat amb menors en el Centre de Dia, fruit d'un conveni de col·laboració entre ambdós entitats.

A l'octubre del 2011 es va firmar el primer conveni de col·laboració entre Caxton College i l'Ajuntament de Puçol per a facilitar la realització de pràctiques per part d'alumnes majors de 16 anys en el Centre de Dia Martínez Coll. Encara que en cursos anteriors ja hi havia hagut jóvens realitzant pràctiques, este conveni va suposar la consolidació d'una col·laboració continuada per a desenvolupar labors de voluntariat.

Patricia Martín, Paula Pérez, María Rodríguez, Marta Almer i Maxim Chubin van arreplegar el seu diploma de mans de la vicedirectora i de la regidora, tots amb la satisfacció del treball ben fet

Este curs han sigut 5 els alumnes que s'havien compromés a realitzar un mínim de 30 hores de voluntariat amb menors, encara que en realitat han sigut molt més el temps invertit ja que a més d'ajudar en els deures i potenciar tècniques d'estudi entre els menors, han participat en actes lúdics, tallers, la falla medieval, el contacontes en la Ludoteca Municipal i multitud de xicotetes activitats repartides en el dia a dia.

Amb este diploma que vos entreguem reconeixem el vostre compromís i maduresa”, va anunciar Marta Gil durant l'acte. “Heu començat amb un projecte xicotet, però és molt important per al vostre futur eixa capacitat d'implicació, eixa labor de voluntariat que heu realitzat”.

Patricia Martín, Paula Pérez, María Rodríguez, Marta Almer i Maxim Chubin van arreplegar el seu diploma de mans de la vicedirectora i de la regidora, tots amb la satisfacció del treball ben fet i amb l'alegria pel reconeixement a la seua labor per part del Caxton College i de l'Ajuntament de Puçol, una cosa que en principi no esperaven, ja que la seua il·lusió era senzillament realitzar tasques de voluntariat, una cosa que d'altra banda sí que té una consideració especial en el seu currículum dins del sistema d'estudis britànic.

La col·laboració del col·legi britànic és cada vegada major amb el nostre ajuntament”, reconeix la regidora Eloísa Rosa. “A més d'estes pràctiques de voluntariat per a majors de 16 anys, este curs hem tingut 30 beques per a assistir a les classes dels dissabtes durant tot l'hivern i ja mateix, a partir del 15 de juliol, comencem a disfrutar altres 30 beques que ens ha concedit perquè veïns de la població puguen assistir als cursos d'estiu”.

Una col·laboració que inclús s'estén més enllà de les beques i el voluntariat, perquè recentment els alumnes d'infantil van organitzar el Dia del Pijama, durant el qual van recaptar 300 euros entre els pares, quantitat s'han destinat a comprar material escolar per als usuaris del Centre de Dia.

Caxton College i l'Ajuntament de Puçol, un exemple de col·laboració quotidiana.

Informa: Sabín

fotos_noticia

647-diplomas-voluntarios-caxton-1

 

26 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres