Massa competència per a la baixada de caixons de Sant Joan, que va comptar amb menys participació d'allò més habitual

Massa competència per a la baixada de caixons de Sant Joan, que va comptar amb menys participació d'allò més habitual

Si al matí del dissabte 23 de juny la sorpresa era la gran afluència de públic, a la vesprada el fenomen va ser invers: hi havia públic, sí, però quasi tot era el de casa, poques cares noves i pocs visitants d'altres poblacions. L'èxit de Fernando Alonso en el circuit de València, de la platja, del bou en poblacions veïnes i, sobretot, del partit França-Espanya, va passar factura.

Curiós el fenomen relacionat amb el públic que es va produir en la jornada taurina de Sant Joan: més públic de l'esperat al matí i menys del desitjat a la vesprada.

El motiu? Probablement el mateix que afavoria la presència de moltes cares matineres perjudicava després del dinar.

A la vesprada abellia la platja, aprofitant el bon temps i que ja estaven en marxa tots els servicis, inclòs el de salvament i socorrisme; a més, altres pobles de la comarca també celebraven el dissabte 23 de juny festejos taurins; d'altra banda, no cal oblidar que Fernando Alonso corria a València al mateix temps i, per descomptat, que eixa era la vesprada de l'Espanya-França de l'Eurocopa… i el tiró de la Roja no té comparació.

Amb tot, la desfilada acompanyant als quatre caixons per l'avinguda València i el carrer Sant Joan va comptar, com era de suposar, amb un bon nombre d'aficionats, sobretot jóvens, i molt de públic seguint l'acte des de casa, aguaitat a la finestra quan sentia murmuris i enganxat a la tele (o a la taula amb abundants aperitius, qualsevol sap) la resta del temps.

És, probablement, l'acte en què millor s'aprecia la diferència de participació entre el bou de Sant Joan i el del 7 de setembre.

I és que dia gran del bou a Puçol només hi ha u.

Informa: Sabín

fotos_noticia

658-bajada-cajones-1

 

24 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres