Este estiu, els júniors Apocalipsis compartiran campament amb els protagonistes de la pel•lícula “Avatar”

Este estiu, els júniors Apocalipsis compartiran campament amb els protagonistes de la pel•lícula “Avatar”

L'estiu ja està ací, així que ara toca pensar en el campa! Què millor forma de disfrutar de les vacacions que passar 11 dies en la naturalesa rodejat de companys i amics? Del 18 al 29 de juliol tens una cita en la granja-escola El Manantial, en Casillas de Ranera, Conca. Els majors (a partir de 14 anys) eixirem el dia 16 per a fer el bivac i arribar al campament el dia 18 com els xicotets.

Si et va agradar la peli d'Avatar segur que t'ho passaràs genial ací. És un escenari ideal, on els educadors treballarem amb els xiquets el valor de la naturalesa, aprofitant estos dies en què estan allunyats de les tecnologies que els acompanyen en la seua vida diària, desenvolupant a més altres valors com el treball en equip, l'amistat, la responsabilitat o la comunicació des d'una perspectiva cristiana.

El preu del campament és de 140 €, i la pròxima reunió de pares serà el 4 de juliol en el Centre Júnior Apocalipsis (Llar Parroquial, en la part posterior de l'Església de Santa Marta), a les 20 hores, així que si estàs interessats no dubtes a vindre, són ja molts els xiquets que s'han animat!

Nosaltres ho tenim tot llest. I tu, estàs preparat?

Informa: Centre Júnior Apocalipsis

650-campamento-juniors-1

 

21 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres