Estiu Voramar 2012: este estiu, celebra amb nosaltres que tenim una platja de bandera

Estiu Voramar 2012: este estiu, celebra amb nosaltres que tenim una platja de bandera

Un any més, Puçol obté les dos banderes més prestigioses, la Blava i la Q de qualitat turística, dos emblemes que garantixen la qualitat de l'aigua, de l'arena i dels servicis de la platja. I un any més, a partir de Sant Joan, comença Estiu Voramar, la programació especial de l'estiu, amb activitats per a tots els públics, perquè tots junts puguem celebrar que tenim una platja de bandera.

El 23 de juny, festa de Sant Joan, patró de la localitat, comença la temporada d'estiu en la platja de Puçol: eixe cap de setmana comença el servici de socorrisme, la vigilància, la posta sanitària, l'ambulància, l'atenció personalitzada en la zona sud, amb la platja accessible... és el començament d'Estiu Voramar 2012, la programació de servicis a l'usuari que es prolonga fins a començaments de setembre.

I és que els servicis i la qualitat de l'aigua i l'arena tenen segells de garantia: la bandera Blava i la Q de qualitat turística certifiquen que la platja de Puçol reunix els requisits més exigents per a satisfer les necessitats dels veïns i dels turistes que s'acosten desitjant descansar i disfrutar del clima, el Mediterrani i la tranquil·litat d'una platja per a tots els públics.

Però no sols del sol i el mar viuen el veí i el turista”, comenta Salvador Àvila, regidor responsable de la platja. “Per això hem programat un any més una sèrie d'activitats lúdiques durant juliol i agost, que és la temporada alta de la nostra platja. Són activitats per als amants de l'esport, per als més xicotets, per als cinèfils i, en definitiva, per a tots els que aposten per acostar-se a la platja al matí, a la vesprada o a la nit, perquè sempre hi ha alguna oferta per al temps d'oci”.

637-moros_y_cristianos-2

Estic voramar

Aeròbic, ritmes llatins, tai-chi, ioga, spinning... l'oferta per als amants de l'esport s'estén de dilluns a divendres a primera hora del matí i a última de la vesprada, quan la calor prem menys, sempre en el centre de la platja, en la Plaça Rosa dels Vents.

També els xicotets tenen activitats continuades: els tallers infantils els diumenges al matí en la platja sud; el contacontes ecològic i el taller de reciclatge del dijous 19; i, com no, els unflables infantils al costat del mercat medieval, del 10 al 15 d'agost, com sempre en la Plaça Rosa dels Vents.

També els cinèfils tenen enguany una novetat: el cine nocturn, a l'aire lliure, el 4 d'agost, en l'arena de la platja... tu preocupa't de portar una cadira, la tovalla o, senzillament, disfruta de la fina arena. De la resta s'ocupa la Diputació de València que, a més, promet una pel·lícula per a tota la família... encara que el títol és una sorpresa.

A més, en col·laboració Associació Cultural Falla La Marjal, una àmplia programació d'actes del 10 al 15 d'agost, amb el mercat medieval totes les vesprades i nits, i esdeveniments puntuals com l'entrada mora (el divendres 10 d'agost) o el sopar popular seguida de discomòbil, una cita ja tradicional per a la nit del 14 d'agost.

L'altra gran novetat de l'estiu encara no està confirmada, així que guarda'ns el secret, de moment: parlem de la nit de música jove, en col·laboració amb l'Associació de Músics de Rock, amb la que celebrem els 15 anys de l'Ampli amb un concert en la platja: música jove per a tots els públics, gratis, en la Plaça Rosa dels Vents. La data? Bona pregunta. Encara està pendent de confirmar. Però avisarem amb temps, tranquil.

Un ampli repertori d'esdeveniments puntuals i activitats d'oci, però no cal oblidar que continuem apostant per mantindre els servicis bàsics per als veïns que acudixen a disfrutar de la platja”, puntualitza Salvador. “Des de la seua posada en marxa fa ara un any, l'Espai Voramar s'ha convertit en el centre que catalitza servicis fonamentals, com l'oficina de turisme o el centre de salut, però també és el local on es realitzen les inscripcions per als actes que la requerixen i disposa de tota la informació necessària per a no perdre's detall”.

Dos banderes que certifiquen la qualitat, un espai que garantix els servicis, una programació per a tots els gustos, una platja amb zona accessible, perquè tots puguem disfrutar del bany... Estiu Voramar, la festa comença en Sant Joan, una data en què, per cert, es recupera una tradició perduda alguns anys: la nit de les fogueres. Encara que, això sí, hi ha una zona recomanada per a botar foc: des de la Rosa dels Vents cap al sud, un lloc que comptarà amb presència policial per a assessorar sobre qualsevol problema que puga sorgir.

Este estiu, acosta't a la platja sempre que pugues, cada dia Estiu Voramar té alguna cosa nova que oferir-te: el sol, l'aigua, l'arena, la platja accessible i les activitats per a tots els públics. Puçol, una platja per a tots, una platja de bandera.

Informa: Sabín

logo_pdf Programació completa Estiu Voramar 2012

637-estiu-voramar-2

 

21 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres