Els més menuts elaboren pizzes, magdalenes i macedònia en el taller de cuina de la Ludoteca Municipal

Els més menuts elaboren pizzes, magdalenes i macedònia en el taller de cuina de la Ludoteca Municipal

La Ludoteca Municipal continua reinventant-se a si mateixa amb activitats dirigides a captar l'interés dels més xicotets no sols pel joc i l'oci, sinó també per altres formes de disfrutar i sentir-se útils: al contacontes asiàtic de fa un parell de setmanes se suma ara un taller de cuina en què han elaborat pizzes, magdalenes i macedònia. Naturalment, tot això gratis.

El dilluns 18 de juny, de 17 a 19 hores, ha tingut lloc el Taller de Cuina per a xiquets i xiquetes organitzat des de la Ludoteca Municipal. En el taller han participat de forma totalment gratuïta uns 15 xiquets, alguns d'ells acompanyats pels seus pares. Durant Les dos hores que ha durat el taller s'han elaborat receptes divertides, sanes i nutritives...

Una vegada finalitzat el taller, cada participant s'ha portat a casa el seu pizza, la seua magdalena i una ració de macedònia de fruita

Han començat elaborant la massa d'una pizza que posteriorment cada participant ha decorat amb els seus ingredients preferits.

A continuació les ludotecaries, junt amb els xiquets, han espremut taronges i batut ous per a crear unes riquíssimes magdalenes que han decorat amb anisets de colors i perles de xocolate... tot un detall!

Per a finalitzar, han fet una macedònia i han acabat amb la típica "Coca Bova" enriquida amb poma: riquíssima!

Totes les peces s'han enfornat en la cafeteria pròxima al Centre de Dia Martínez Coll L'Escaló, a l'actual propietària de la qual donem les gràcies per la seua col·laboració desinteressada.

Una vegada finalitzat el taller, cada participant s'ha portat a casa el seu pizza, la seua magdalena i una ració de macedònia de fruita bé fresqueta... una delícia!

Durant l'elaboració del taller hem rebut la visita de la nostra alcaldessa Mercedes Sanchis i dos de les nostres regidores, Paz Carceller i Eloísa Rosa Martínez, als que agraïm la visita i l'interés demostrat per esta activitat de la Ludoteca Municipal.

Informa: Laura Romeu
Centre de Dia Martínez Coll

fotos_noticia

640-taller-cocina-2

 

19 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres