Notables resultats de Tripuçol en un circuit molt tècnic com el de Manises

Notables resultats de Tripuçol en un circuit molt tècnic com el de Manises

El passat 10 de juny, l'equip del Tripuçol va competir a Manises en un circuit considerat pels experts com molt “tècnic” en el que els xics que dirigix Jesús Jiménez han van demostrar, una vegada més, estar a l'altura d'un gran equip de triatletes.

En cadets, pareix que les xiques es van rellevant entre elles per a aconseguir els primers llocs i esta ocasió va ser Inma Novella qui va aconseguir el podi a l'arribar en segona posició i quedar per davant de la seua companya d'equip, Iris Rodríguez de Dios, la qual va arribar en el quint lloc.

En els xics cadets, Jorge Lagoa continua sent dels millors, amb un quart lloc. Carlos Todo va arribar en sexta posició, recuperant molt amb bici i en carrera, Carlos Boví va arribar en el número 15, amb un notable esforç en natació, i Juan Cubas en el lloc 18.

En infantils, María Rubio va aconseguir un meritori quint lloc, mentres que en xics, la sorpresa va ser que Eric Soriano, espectacular amb bici, va aconseguir un segon ja que segur que no li va saber bé, ja que el seu etern rival, Javier Lluch, el va superar en els últims metres. Pablo Jiménez va arribar en el 5t lloc, Andreu Puchades en el 7m, amb una molt bona competició, Jordi Llanes en el lloc 16é i Jaime Brizuela en el 17é amb una menció especial al punt d'honor, ja que va punxar en l'altre extrem del circuit en l'última volta i va anar fins a la transició espentant la bicicleta per a poder acabar la carrera.

En els alevins, Lidia Cubas va tornar a arribar en el número dos igual que la setmana anterior a Benifaió, i Nicolás Chiralt va arribar en el lloc 17é.

En benjamins, Álex Soriano entre 3r i el seu company Alejandro Collado, 5t.

I respecte a multiesport, cal mencionar Núria Puchades qui va arribar en el lloc número 4t.

Per a l'entrenador de l'equip, Jesús Jiménez, els resultats en general “es poden considerar positius ja que es nota que millorem en el domini de la bicicleta, amb menys caigudes i millors temps en un circuit tan tècnic com és el de Manises”.

Durant el cap de setmana del 16 i 17 de juny, l'equip del Tripuçol competix a Almoradí.

Informa: LauraTorrado

627-iris-rodriguez-2

 

17 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres