Alejandro García guanya el segon concurs de graffitis amb un mural en defensa d'animals protagonitzat per Garfield

Alejandro García guanya el segon concurs de graffitis amb un mural en defensa d'animals protagonitzat per Garfield

Alejandro García ha sigut el vencedor de la segona edició del concurs de graffitis convocat per Iberdrola i l'Ajuntament de Puçol. Este artista ha sigut seleccionat pel jurat entre els sis finalistes que han decorat, al llarg del primer cap de setmana de juny, sengles centres de transformació que la companyia té en el barri de Santigons.

El graffiti guanyador representa a Garfield I basa el seu dibuix en la defensa dels animals, contra el seu maltractament i abandó. Este disseny ha despertat gran expectació i el jurat ha valorat molt positivament no sols la seua qualitat artística sinó també el missatge plasmat ara en el centre de transformació: “No li abandones, ell mai ho faria”.

davall el lema Murs per a expressar-se, crear o somniar…, Iberdrola pretén inculcar en els jóvens de Puçol la necessitat integrar els centres de transformació en l'entorn, atés que són elements indispensables per al subministrament d'energia elèctrica. A més, esta activitat respon al compromís del grup energètic amb el suport a la realitat social, econòmica i cultural de tots els territoris en què desenrotlla la seua activitat i, en este cas, amb el de la província de València.

Per la seua banda, l'Ajuntament de Puçol, al mateix temps que aconseguix resoldre el problema de la brutícia en els centres de transformació, pretén potenciar la creativitat i els mitjans d'expressió dels jóvens. El jurat ha destacat que els treballs presentats tenen un gran nivell i han sigut presentats per persones de distintes edats i diferents municipis de la província.

El jurat, presidit per l'alcaldessa Merche Sanchis i format a més per dos representants d'Iberdrola, dos tècnics de l'Ajuntament de Puçol i la regidora de joventut Rosa Portalés, va realitzar l'entrega de premis el mateix divendres al migdia, després de recórrer totes les obres i decidir el treball guanyador.

Igual que va succeir amb els centres de transformació pintats en la primera edició, el passat estiu en Mes de Mur, els graffiti formen un nou Museu a l'aire lliure que pot ser visitat per tots els veïns en qualsevol moment.

Informa: Departament de Comunicació

632-entrega-premio-alex-1


16 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres