Paula Devesa i Sara Roig obtenen el premi Salutatorian i Blanca Simon el Valedictorian de l'American School of València

Paula Devesa i Sara Roig obtenen el premi Salutatorian i Blanca Simon el Valedictorian de l'American School of València

Divendres passat 8 de juny va tindre lloc en l'American School of València (ASV), la  cerimònia de graduació de la seua vintena promoció. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa de Puçol, Mercedes Sanchis, la qual en unes càlides paraules va animar als alumnes a continuar el seu camí amb il·lusió i esperança, a pesar de les dificultats amb què puguen trobar-se.

Després de l'alcaldessa, es van dirigir als alumnes membres del Consell d'Administració del centre i de l'equip directiu del mateix i es va passar a concedir els diferents premis atorgats als alumnes. Entre tots ells cal destacar els de Salutatorian, segon millor expedient, i Valedictorian, millor expedient acadèmic dels quatre cursos que comprén l'High School.

El premi de Salutatorian va ser concedit exaequo a Paula Devesa Jover i Sara Roig Sánchez; la distinció de Valedictorian va recaure en Blanca Simón Francés.

Totes elles van dirigir paraules d'agraïment als seus companys, familiars, personal del centre, professors i directius de l'ASV, tant en anglés com en castellà. Cal destacar la naturalitat i correcció dels seus discursos, així com el seu sentit de l'humor. Sense cap dubte, són ja excel·lents oradores.

Posteriorment, els quaranta-dos alumnes van anar agraint als seus professors amb afecte i enginy el seu treball al llarg d'estos anys.

Finalment, en un emotiu acte, va tindre lloc l'entrega dels seus High School Diplomes, finalitzat el qual, Miss Robyn Chapel va indicar als estudiants de la vintena promoció que canviaren les borles dels seus birrets del costat dret a l'esquerre (símbol de la seua nova condició de graduats).

La cerimònia va acabar amb el tradicional llançament a l'aire dels birrets, senyal de l'alegria que suposa per a tots els participants haver arribat a este punt culminant en la seua etapa de formació.

Després de la cerimònia es va oferir un vi d'honor per a celebrar l'esdeveniment.

Informa: American School of València

623-graduacion-asv-1

11 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres