Puçol posa en marxa, el 18 al 29 de juny, la segona Escola d'Acollida per a immigrants

Puçol posa en marxa, el 18 al 29 de juny, la segona Escola d'Acollida per a immigrants

Del 18 al 29 de juny, el Centre d'Acollida d'Immigrants de Puçol es transforma en un aula per a acollir els alumnes de la 2a edició de l'Escola d'Acollida. Durant totes les vesprades, l'idioma, la història i les lleis seran els protagonistes d'una formació destinada a facilitar la seua integració social a la Comunitat Valenciana.

El passat any, durant el mes de juliol, es realitzava per primera vegada unes jornades de formació per a immigrants de la població, que lògicament es van impartir en el Centre d'Acollida.

L'èxit de la proposta ha permés que enguany es repetisca esta Escola d'Acollida d'Immigrants, en el mateix local, encara que en esta ocasió les classes s'impartiran totes les vesprades, de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores, del 18 al 29 de juny. Per a portar-la a cap han unit esforços l'agència Amics, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Puçol.

Entre els temes a tractar s'inclouen la llengua castellana i la valenciana, la legislació bàsica, una àrea d'història de la Unió Europea, Espanya i la Comunitat Valenciana i, per a finalitzar, una sèrie de nocions pràctiques per a desembolicar-se en el dia a dia”, explica la regidora de benestar social, Eloísa Rosa Martínez. “En total són quaranta hores de formació en el Centre d'Acollida d'Immigrants”.

Si estàs interessat a inscriure't o vols ampliar informació, pren bona nota: 618 782 409. Però date pressa, les places són limitades.

Informa: Sabín

508-cartel-escola-acogida-1

 

11 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres