Durant els dies 8, 9 i 10 de juny, en l'entorn de l'Espai Jove estaran pintant els graffitis que formen el 2n Museu a l'Aire Lliure de Puçol

Durant els dies 8, 9 i 10 de juny, en l'entorn de l'Espai Jove estaran pintant els graffitis que formen el 2n Museu a l'Aire Lliure de Puçol

Els sis finalistes de la segona edició del Concurs de graffiti Murs per a… convocat per Iberdrola i l'Ajuntament de Puçol, des del divendres 8 fins al diumenge 10, treballen en els sis centres de transformació que la companyia té en el barri de Santigons, prop de l'Espai Jove. Si vols veure com es crea un museu, date un retorn a qualsevol hora i podràs disfrutar en directe d'estos artistes treballant.

Després de culminar el termini de presentació d'esbossos, el passat 18 de maig, el jurat va seleccionar els finalistes que decoraran les instal·lacions de distribució d'Iberdrola: Ronaldo Herranz, Luis Ignacio Martínez, Manuel Gómez Fernández, Juan Francisco Catalá, Alejandro García i l'equip format per Carlos García i Sergio Meseguer. Una vegada decorats els centres de transformació, el jurat triarà el guanyador, que rebrà un xec… i tots junts formaran el 2n museu, després de l'èxit de la proposta realitzada el passat any en el polígon de Mas de Mur.

davall el lema Murs per a…, Iberdrola pretén inculcar en els jóvens de Puçol la necessitat integrar els centres de transformació en l'entorn, atés que són elements indispensables per al subministrament d'energia elèctrica. A més, esta activitat respon al compromís del grup energètic amb el suport a la realitat social, econòmica i cultural de tots els territoris en què desenrotlla la seua activitat i, en este cas, amb el de la província de València.

Per la seua banda, l'Ajuntament de Puçol, al mateix temps que aconseguix resoldre el problema de la brutícia en els centres de transformació, pretén potenciar la creativitat i els mitjans d'expressió dels jóvens. El jurat ha destacat que els treballs presentats tenen un gran nivell i han sigut presentats per persones de distintes edats i diferents municipis de la província.

Si vols ser testimoni de la posada en marxa d'un museu jove, a l'aire lliure, passa't el divendres, dissabte o diumenge per l'entorn de l'Espai Jove per a disfrutar de l'elaboració d'uns graffitis de gran complexitat en tan sols tres dies.

I si encara tens dubtes, fes una ullada a les fotos del Museu a l'Aire Lliure creat el passat any…

Informa: Departament de Comunicació

fotos_noticia

611-museo-anyo-pasado-2

 

08 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres