Ja tenim la programació completa de la Setmana Taurina Vila de Puçol, que del 24 al 30 de juny complix deu anys

Ja tenim la programació completa de la Setmana Taurina Vila de Puçol, que del 24 al 30 de juny complix deu anys

El dijous 31 de maig es va celebrar la presentació del cartell de festejos que componen la X Setmana Taurina Vila de Puçol. L'acte va tindre com a escenari les acollidores instal·lacions de l'Espai Jove, on es van donar cita quantitat d'aficionats de dins i fora del nostre municipi, gràcies a l'excel·lent labor de l'actual junta directiva a l'hora de difondre l'esdeveniment tant entre aficionats com autoritats del món taurí.

La presentació també va comptar amb una nombrosa assistència de representants de la corporació municipal, amb l'alcaldessa Merche Sanchis al cap, els que tampoc van voler perdre's este acte que va començar amb les paraules de benvinguda de Manuel Moreno Comes, director de la revista El bous, la nostra festa, qui després de les salutacions de rigor va donar pas a la projecció d'unes imatges sobre la primera edició i la novena, com a homenatge als deu anys de vida de la setmana taurina.

Al final de les dites imatges, va ser de nou Manolo Moreno qui va prendre la paraula per a invitar a compartir la mesa al president de la setmana, Manuel J. Ribera, i al regidor d'assumptes taurins, Salva Almenara. Després de recordar als presents la seua vinculació familiar amb el nostre poble, va començar amb la lectura de la programació de la setmana, que enguany es desenrotlla del 24 al 30 de juny.

Opinions per a tots els gustos, com és habitual, d'altra banda, en estos casos, es van sentir al final de la programació: uns a favor i altres no tant, però la veritat i, sobretot a causa dels temps que corren, és un gran mèrit el que demostren els responsables a l'organitzar esta classe d'esdeveniments.

Un formidable vi d'honor, servit en l'exterior de l'Espai Jove, va servir per a donar per finalitzat l'acte.

Informa: Salva Almenara Marsaga

logo_pdf Programació de la Setmana Taurina

fotos_noticia

491-cartel-semana-taurina-2

 

08 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres