Contes asiàtics en la Ludoteca Municipal, una alternativa d'oci i convivència per als més menuts

Contes asiàtics en la Ludoteca Municipal, una alternativa d'oci i convivència per als més menuts

Per a potenciar la convivència entre els més menuts, hem organitzat un contacontes en la Ludoteca Municipal. Vam comptar com invitat amb un actor que va representar dos contes populars amb aproximadament una hora de duració cada u. La ludoteca va ser ocupada per prop de 50 xiquetes i xiquets disposats a participar en el desenrotllament de les narracions, i ho van fer amb gestos, mímica i cançons.

El primer d'ells va ser un conte de la nacionalitat lígur, titulat Xia Wudong, el fill del pescador, en el que a través de carpes gegants i amagatalls impossibles, el protagonista descobrix la importància del compromís amb la societat i el determinant de la implicació personal en les situacions de dificultat aliena. El segon dels contes, de nacionalitat mongola, va divertir els menors amb les peripècies d'un astut rabosot.

Les portes de la ludoteca es van obrir no sols als usuaris habituals, també a tots aquells xiquets del municipi que van decidir acudir a passar una vesprada en què les paraules i històries dels contes van omplir de fantasia, sorpresa i rialles cada racó d'este espai municipal que pretén que el joc i la diversió mai falte en la vida dels més xicotets.

La regidora de servicis socials de l'Ajuntament de Puçol, Eloísa Rosa Martínez va acudir a compartir la vesprada amb els xiquets i amb les mares d'estos, els que també van assistir a la sessió lúdica. A tots ells els va dirigir unes paraules, abans d'assentar-se junt amb els xicotets formant el gran rogle que va escoltar atentament els contes asiàtics.

En breu, et sorprendrem amb noves iniciatives relacionades amb la diversió i l'esplai lúdic perquè... en la Ludoteca Municipal, cada dia, seguim divertint-nos. T'apuntes al joc?

Informa: Alfredo Carlos Torres

fotos_noticia

478-cuentacuentos-ludoteca-8


07 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres