Tyrius clausura el curs actual amb una exposició que homenatja al taller de tul... que invita a agilitzar la ment

Tyrius clausura el curs actual amb una exposició que homenatja al taller de tul... que invita a agilitzar la ment

El dilluns 4 de juny, l'Espai Social La Barraca inaugurava una exposició amb tot tipus de treballs realitzats per les sòcies de Tyrius: un homenatge al treball diari, als tallers quotidians que en esta ocasió rendia un especial tribut al desé aniversari del taller de tul, recuperant peces úniques de la seua llarga trajectòria. Les representants de Tyrius ens conten l'experiència.

Com cada any, es ve fent a final de curs una exposició dels treballs realitzats en els nostres tallers de boixets, tall i confecció, tul, esmalts, pintura, ceràmica i punt de creu.

I, com cada any, agraïm a totes les professores i alumnes l'esforç que fan per a muntar l'exposició, perquè són d'un valor incalculable.

En esta ocasió volem destacar el taller de tul per ser el desé aniversari. Són impressionants tots els treballs exposats, des d'un coixí fins a un cobrix de llit, faldes, trage, faldó de baptisme, manteletes, tovalles, tovalloles de festers, etc.

Des de l'associació els donem les gràcies a la nostra professora Chon i a les alumnes: han realitzat una gran exposició amb un gust exquisit.

D'altra banda, volem agrair també a la nostra alcaldessa Merche Sanchis i a la regidora Eloísa Rosa la seua presència, així com a tota la corporació municipal per la seua assistència a la inauguració de l'exposició.

Des de l'associació fem un crida a la resta de les sòcies perquè l'any que ve vos apunteu als tallers. Vos assegurem que passàreu unes estones molt divertides i agilitzareu les vostres ments.

Més fotos de la notícia en L’Espai de Tyrius.

Informen: Dones Tyrius
Fotos: Departament de Comunicació

fotos_noticia

505-expo-tyrius-2


07 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres