Tres triatletes de Puçol aconseguixen l'ascens de categoria en la Lliga Nacional de Clubs: Marta Gimeno, Inés Barres i Jesús Jiménez

Tres triatletes de Puçol aconseguixen l'ascens de categoria en la Lliga Nacional de Clubs: Marta Gimeno, Inés Barres i Jesús Jiménez

Per primera vegada en molt de temps hem pogut disfrutar d'una competició nacional de clubs a la Comunitat Valenciana, concretament a Canet. En esta competició, la suma dels 10 triatletes de cada equip atorga els punts al campió. El Komando 226ers presentava un equip molt compacte, amb la il·lusió col·lectiva d'aconseguir el difícil ascens. I es va aconseguir per partida doble.

Tres triatletes de Puçol, Inés Barres, Marta Gimeno i Jesús Jiménez van pujar de categoria junt amb els seus companys del Komando 226ers.

L'equip masculí del que forma part Jesús va aconseguir la victòria en 2a divisió, gràcies a la regularitat de tot l'equip, i l'any pròxim estarà en Primera Divisió, junt amb el millor del panorama nacional.

En la Lliga de Promoció femenina, Marta Gimeno va aconseguir la 7a plaça, mentres que Inés Barres va obtindre la 36a, d'un total de 95 triatletes. Amb els 1135 punts obtinguts i tretze equips en competició, les komanderes es van assegurar l'ascens a la divisió de plata.

Per a més informació: Lliga Nacional Clubs

Informa: Jesús Jiménez

498-equipo_femenino_komander

 

07 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres