El plaer de córrer per la muntanya, de nit i davall la llum de la Lluna plena

El plaer de córrer per la muntanya, de nit i davall la llum de la Lluna plena

Aprofitar les hores més càlides del dia per a disfrutar d'un ruta esportiva pel muntanya és una gaudida, però fer-ho a més a la llum de la Lluna es convertix en un espectacle d'una bellesa inusitada. I açò va ser el que van fer la nit del dilluns 4 de juny vint corredors i corredores del Club d'Atletisme Puçol, combinar esport i Naturalesa, diversió, camaraderia i un poquet de patiment, en una plàcida nit on la Lluna guiava la filera de llums frontals dels trail runners.

La primera ruta de muntanya Lluna plena organitzada pel club va ser tot un èxit i no sols pel poder de convocatòria. Per a molts era el seu primer dia de muntanya i no van poder triar millor estrena. I per a tots va ser una iniciativa original, divertida i gratificant. No en va, a l'acabar l'entrenament la pregunta era generalitzada: quan repetim? Doncs repetirem! Almenys tots els dies de Lluna plena.

La ruta triada per a esta primera experiència eixia des de la urbanització Alfinach per a dirigir-se fins al Coll de la Calderona per un camí. I des d'allí, començava l'ascensió per la part posterior de les Penyes de Guaita, seguint les marques blanques i roges del GR 10.

Una vegada arribats al punt més alt, la ruta enllaçava amb la senda SL-CV 108 en direcció al terme municipal de Sagunt. I després de recórrer diverses sendes estretes per a arribar al camí, de tornada al punt d'eixida pel mateix itinerari per a no deixar a ningú perdut en mitat de la muntanya.

Al final, una ruta de 15,66 km amb un desnivell positiu de 540 metres i un acumulat d'1.083 metres, tot això en poc més de dos hores.

Informa: Iván Esteve
Club Atletisme Puçol 

fotos_noticia

500-ruta-luna-llena-1

 

06 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres