El Club de Pesca Puçol copa el podi en el Campionat Provincial amb Carlos López, Manuel Nicolau i Justo Benito

El Club de Pesca Puçol copa el podi en el Campionat Provincial amb Carlos López, Manuel Nicolau i Justo Benito

Dissabte passat, 2 de juny, a les 8 vesprada va donar començament el Campionat Provincial de Pesca Mar-Costa de la Comunitat Valenciana, amb la participació de 49 pescadors pertanyents a 12 clubs diferents de la nostra província. El Club de Pesca Puçol no sols va ser el que més esportistes va aportar, sinó també el que va obtindre els millors resultats: els 3 primers llocs i un total de 17 places per al Campionat Autonòmic d'octubre.

Els competidors, en una jornada desagradable, van haver d'enfrontar-se a un fort vent de llevant que va dificultar, durant les tres primeres hores de competició, el desenrotllament normal de la mateixa. Si a això afegim el mal estat de la mar, a causa de l'acció del violent vent abans comentat, ens trobem en una nit difícil per a tots i en especial per als participants, que no sols van haver de competir entre ells, també contra de les circumstàncies adverses que els van acompanyar en tot moment.

El Club de Pesca Puçol aconseguix en la platja de la Patacona els tres primers llocs en el Campionat Provincial de Pesca: un fet històric per a este esport en la població

La prova va acabar, com estava previst, a l'1 de la matinada. I, després del compteig i pesatge de les peces capturades, 11 esportistes de Puçol van aconseguir la classificació per a participar en l'autonòmic que dóna accés al Campionat d'Espanya de 2013.

Dels 12 clubs que van participar, el Club de Pesca Puçol va ser el que més esportistes va aportar a l'esdeveniment, ni més ni menys que 15 es van sumar a la competència. Dels quals, després de 5 hores de patit esforç, 11 van aconseguir l'objectiu proposat: l'accés al Campionat Autonòmic de la categoria. A més, tres d'ells van copar les tres primeres places: Carlos López Fuentes, Manuel Nicolau Peris i Justo Benito Rubio.

El resultat té molt més mèrit tenint en compte que el nostre club competix contra altres amb un nombre més gran de fitxes federatives i amb pressupostos més importants. No obstant això no és obstacle perquè nostres esportistes mostren la seua preparació i destaquen tant per la seua qualitat com per les seues qualitats.

L'èxit és encara major, si és possible, si tenim en compte que als 11 que van aconseguir la seua classificació en el comentat torneig, cal sumar 6 més que ja tenien la plaça guanyada en anteriors competicions. Així que 17 dels nostres participaran en el pròxim Campionat Autonòmic de Pesca Mar-Costa que se celebra a Benicàssim (Castelló), els dies 5 i 6 d'octubre, d'on eixirà la selecció autonòmica per al Campionat d'Espanya de 2013.

No ens queda una altra possibilitat més que felicitar-nos i felicitar tots els participants, no sols pel seu bon fer, sinó també pel seu comportament exemplar, esportivitat i camaraderia. I, al mateix temps, felicitar igualment a la Vila de Puçol pels triomfs que els seus veïns obtenen i que fan que el nom de la nostra localitat sone amb força i admiració en tota la nostra Comunitat.

Informa: José Segura
President Club de Pesca Puçol

504-clasificacion-provincial-2


06 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres