Per quint any consecutiu, les Dones Tyrius disfruten del seu Dia de Convivència en l'alqueria Lola

Per quint any consecutiu, les Dones Tyrius disfruten del seu Dia de Convivència en l'alqueria Lola

Lola és una de les nostres sòcies. Té una alqueria amb molt d'espai i molt ben arreglada, amb les seues plantes, piscina, forn morú… És a dir, un encant d'alqueria. Un dia ella es va oferir perquè anéssem a passar el dia allí i des de fa cinc anys la visitem i disfrutem un dia a l'any. Anem a contar-vos com vam passar el dia.

Vam eixir sobre les deu del matí totes juntes des de l'església del poble caminant fins a l'alqueria. Una vegada allí ens vam fer el nostre aperitiu que ens havíem preparat nosaltres mateixes el dia d'abans.

Després, vam jugar les nostres partides de parxís, domino, bingo i cartes, vam prendre el sol i vam passejar. Anem, activitats per a tots els gustos.

Més tard, vam continuar amb el menjar.

Enguany vam fer una barbacoa de secret, llonganisses, botifarres i cansalada. El que es diu, una bona dieta mediterrània.

A continuació, ens vam refrescar amb un poquet de fruita i finalment el dolç. D'això s'encarrega Lola, que ens prepara unes galletetes farcixes que estan boníssimes. I per a rebaixar tot açò ens prepara un poliol casolà.

Al finalitzar, la sobretaula i per a amenitzar la vesprada vam fer una desfilada de davantals fets per les sòcies, amb premi al més original.

I sense a penes donar-nos compte el dia es va acabar i només ens quedava anarmos per a casa en el cotxe de Sant Ferran; o siga, caminant.

Des de la nostra associació volem donar-li les gràcies a Dolores Torres per acollir-nos cada any en sa casa i passar un dia tan agradable.

Més fotos en L’Espai de Tyrius.

Informen: Dones Tyrius

499-tyrius-alqueria-lola-3


06 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres