Silvia Ordiñaga i Merche Sanchis presidixen l'acte d'inauguració de la quinta fira Puçol DeMostra

Silvia Ordiñaga i Merche Sanchis presidixen l'acte d'inauguració de la quinta fira Puçol DeMostra

La directora general de comerç i consum, Silvia Ordiñaga, i l'alcaldessa Merche Sanchis van presidir l'acte d'inauguració de la 5a fira comercial i agroalimentària Puçol DeMostra, el divendres 1 de juny, en la plaça de la Generalitat i el passeig de la Constitució. Per a tots els assistents, la fira és el suport que el comerç local necessita perquè els veïns consideren Puçol com el seu centre comercial.

Amb una foto oficial baix l'arc d'entrada a la fira, poc després de les 7 de la vesprada del divendres 1 de juny començava la visita oficial als més de 40 estands situats entre el passeig i la plaça. Hi ha hagut una reducció de participants locals, encara que es continua mantenint la presència d'alguns expositors d'altres poblacions, alhora que es multipliquen les activitats lúdiques per als assistents.

La visita va ser encapçalada per la directora general Silvia Ordiñaga i l'alcaldessa Merche Sanchis, junt amb els que van desfilar pels distints expositors regidors dels tots els grups polítics municipals i el president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP), Pedro Sánchez. Per a tots ells, la visita era una forma de demostrar el suport al comerç local, un poc més necessari que en anys anteriors, donades les dificultats que passa en l'actualitat el xicotet i mitjà comerç, com queda clar per la reducció del nombre d'estands de la fira.

La visita va ser encapçalada per la directora general Silvia Ordiñaga i l'alcaldessa Merche Sanchis, junt amb els que van desfilar regidors dels tots els grups polítics municipals i el president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol, Pedro Sánchez

Després de recórrer una a una les més de 40 carpes instal·lades en la fira, la comitiva es va reunir enfront de la carpa municipal, on es va realitzar l'acte oficial d'inauguració, que va ser presentat per José Mª Esteve, el regidor de comerç local, qui va aprofitar l'ocasió per a recordar que “l'ajuntament i ACEP continuen treballant mà a mà amb la fira, amb la campanya de Nadal i, com a novetat, enguany també amb la targeta ON, l'aposta més important que hem realitzat no sols per la xicoteta i mitjana empresa, sinó també pels veïns, ja que amb ella obtindran descomptes i ofertes de forma immediata”.

Per la seua banda, Pedro Sánchez va insistir en l'important que és per a tots tindre junt amb sa casa comerços que poden oferir el mateix que qualsevol altre centre comercial, però amb l'avantatge de la proximitat, de la proximitat, de ser veïns i coneguts des de fa anys. Per això, el president d'ACEP va finalitzar amb un categòric: “Veïns, és hora de pensar a Puçol com la vostra primera opció per a realitzar les compres”.

La targeta ON i els avantatges que suposen per a veïns i comerciants també van ser el tema central de la intervenció de Merche Sanchis. Per a l'alcaldessa és fonamental el suport institucional als comerciants, però també la conscienciació dels veïns, per això “anime als veïns de Puçol que consumisquen ací, en la seua població, per a convertir-la en el seu centre comercial habitual, perquè en el comerç local poden trobar els mateixos productes que en qualsevol altra superfície comercial”.

Per la seua banda, la directora general Silvia Ordiñaga va recordar el suport de la Generalitat Valenciana a tot este tipus d'iniciatives en general i al comerç local en particular. En la seua intervenció va haver-hi un reconeixement al treball que es realitza conjuntament per l'ajuntament i l'associació de comerciants i, com tots els que van parlar en el senzill acte d'inauguració, va insistir en “la importància de recolzar al xicotet i mitjà comerç local, perquè ací està la base de la nostra economia i la primera ferramenta per a crear ocupació”.

Després de la inauguració oficial de la fira, va haver-hi un mínim recessió per a donar pas al segon acte de la vesprada, la presentació de la segona edició de la Ruta de la Tapa, que se celebrarà coincidint amb les festes populars i patronals de setembre… encara que eixa és una altra història de què vos parlarem en una altra notícia.

Informa: Sabín

fotos_noticia

484-acto-inauguracion-2

 

04 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres