El 2 de juny, concert conjunt de les bandes de música de Piles i Puçol amb un sol director, David Pont

El 2 de juny, concert conjunt de les bandes de música de Piles i Puçol amb un sol director, David Pont

Dins del programa d'activitats d'intercanvi entre ambdós poblacions, el dissabte 2 de juny, a les 8 vesprada, en la sala d'actes de la Casa de Cultura de Puçol se celebra un concert de l'Associació Musical Santa Bárbara de Piles i el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol. L'anècdota de la sessió l'aporta David Pont, que dirigirà ambdós formacions.

Iniciat com a músic en el si de la banda de Callosa d'En Sarrià i amb nombrosos premis en concursos d'interpretació, tant a Espanya com a Luxemburg i França, David Pont ha sigut membre de l'Orquestra Simfònica de Madrid i de l'Orquestra de RTVE. A més de dirigir l'AAM Santa Bárbara de Piles, dirigix el CMI Santa Cecília de Puçol des de l'estiu de 2011.

Per a la cita conjunta de les dos bandes davall la seua batuta en l'actualitat, David Pont ha triat un programa que inclou la Dansa colorista de Rafael Mullor i Marea negra d'Antón alcalde, ambdós a càrrec de la formació de Piles.

Pel que fa al programa interpretat per Puçol, inclou l'Alpina fanfare de Franco Cesarini, Fandanguería de Victoriano Valencia, Àfrica de Robert W. Smith i les Danses fantàstiques de Joaquín Turina.

L'entrada és gratuïta… encara que, això sí, les places són limitades.

Així que màxima puntualitat: el dissabte, a les 8 vesprada, bona música en la Casa de Cultura.

Informa: Sabín

426-cartel-concierto-pucol-piles

 

01 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres