Els infantils del Tripuçol arrasen en la Casa de Camp de Madrid

Els infantils del Tripuçol arrasen en la Casa de Camp de Madrid

Els alumnes de l'Escola de Triatló del Tripuçol han participat l'últim cap de setmana de maig en les proves prèvies a la Sagrera de la Copa del Món que s'han celebrat en la Casa de Camp de Madrid i els resultats no podien haver sigut millors.

Els infantils que dirigix Jesús Jiménez “van agranar” literalment a l'aconseguir Eric Soriano el primer lloc, seguit en segon lloc de Pablo Jiménez i, en quarta posició, de Jaime Brizuela; Andreu Puchades va arribar en sexta posició i Jordi Llanes el 11é.

La carrera es va decidir en la prova de bicicleta quan Pablo Jiménez va aconseguir arribar als dos primers (Soriano i Lluch) i inclús es va escapar d'ells. Eric Soriano va aconseguir atrapar al jove de Puçol i, entre relleus, van arribar a la transició on, en la carrera a peu, Eric Soriano va demostrar la seua superioritat.

I en la prova anomenada Youth (cadets i júniors de primer any) competició de molt alt nivell que va comptar amb la participació dels millors atletes professionals de la categoria, l'alumne del Tripuçol, Jorge Lagoa, va aconseguir un meritori 21é lloc, mostrant-se molt regular en els tres segments i demostrant estar preparat ja que en esta categoria participen xics de tres anys diferents i Lagoa pertanyia al grup dels xicotets.

En el Youth femení van participar Inma Novella i Iris Rodríguez de Dios: van fer juntes la natació i la bici i després Inma es va mostrar més fort en carrera i va aconseguir tornar a guanyar a la seua companya d'equip.

D'altra banda, el divendres 1 de juny rebem la visita del Psicòleg de la Federació que està previst que treballe aspectes de la motivació i visualització amb els cadets.

I este diumenge 3 de juny se celebrarà el triatló de Benifaió, previ al Tri Cross de Manises.

Informa: Laura Torrado

476-pablo_jimenez-eric_soriano-2

 

01 Juny 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres