La targeta ON, la gran novetat de la fira comercial i agroalimentària Puçol DeMostra

La targeta ON, la gran novetat de la fira comercial i agroalimentària Puçol DeMostra

Aconseguir que Puçol siga la primera opció per a comprar de tots els veïns, que la població es convertisca en un gran centre comercial on trobes tot el que pugues imaginar, heus ací el gran objectiu de la 5a edició de la fira comercial i agroalimentària Puçol DeMostra, que se celebra de l'1 al 3 de juny amb una gran novetat: naix la targeta ON per a oferir més avantatges als consumidors i als comerços de Puçol.

Estar “on” és estar en marxa, en l'ona, en anglés, i “on comprar” és la pregunta que es fan molts veïns, en valencià. De la unió d'ambdós definicions naix la targeta ON, la gran aposta de l'Ajuntament de Puçol i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) per a enguany: només omplint un butlletí d'inscripció gratuït, els veïns disfruten d'avantatges directes en cada compra, descomptes immediats, a més reben informació d'ofertes per mail o en el mòbil i, durant la fira, la possibilitat d'entrar en els sortejos de regals que es realitzen durant Puçol DeMostra.

Davant de la crisi cal buscar avantatges per a tu, consumidor, i també per als comerços: amb la targeta ON sumem descomptes i ofertes per a vosaltres, els veïns, a més d'una àmplia campanya promocional per als comerços de la població”, assenyala José Mª Esteve, regidor de comerç. “La targeta ON sorgix de l'esforç conjunt d'ACEP i l'ajuntament per a fidelitzar la compra en els comerços del nostre poble, perquè tu, veí de Puçol, ens consideres com la seua primera opció de compra: volem ser el teu centre comercial”.

La targeta ON és la gran novetat d'esta quinta edició de la fira. Però no l'única, perquè al llarg de dos dies i mig, de l'1 al 3 de juny, la plaça del País Valencià i el passeig de la Constitució comptaran amb multitud d'expositors on trobaràs tot el que pugues imaginar: degustacions, teatre, parc infantil, orxata gratuïta, capoeira, spinning, música en directe, concert rock, mascletà, arts marcials, màgia, disfresses, balls, exhibicions, tapes i, per descomptat, sortejos de premis, molts premis.

La festa comença el divendres 1 de juny a les 7 de la vesprada, amb la inauguració oficial, la visita d'autoritats als distints comerços i una degustació gratuïta de sucs i misteles a càrrec de la cooperativa Copuzol i destil·leries Pla.

A continuació, presentació de la 2a Ruta de la Tapa, organitzada per l'Agrupació de Penyes per a les festes de setembre. Una ruta que enguany arriba amb més bars i restaurants, més tapes i una pàgina web on seguir la informació dia a dia: no deixes de visitar l'espai de la Ruta de la Tapa en la web municipal (www.puçol.es).

El dissabte 2, a les 11 del matí, arriba l'acte estrela de la fira, la presentació de la targeta ON, en la carpa de l'ajuntament, situada en la plaça. És el moment de conéixer els seus avantatges i, sobretot, d'omplir el full d'inscripció gratuïta que inclou el fullet informatiu, perquè només per això ja entres en els sortejos que es realitzen durant la fira.

Uns sortejos els premis dels quals s'entreguen el diumenge 3 a les 8.30 de la vesprada, novament en la carpa municipal: arriba l'hora d'arreplegar tots aquells regals que oferixen els comerços adherits a ACEP, la primera ocasió de comprovar els avantatges que oferix la targeta ON… i no serà l'última, perquè a partir d'eixe mateix dia comencen les ofertes i promocions per als usuaris d'una targeta que és molt més que un simple paper, és la porta d'entrada a un gran centre comercial a l'aire lliure, on pots comprar tot el que pugues imaginar.

Vivim prop de la capital, però tenim una oferta tan àmplia com la que es puga trobar en qualsevol centre comercial, a més amb el tracte directe que t'oferix el teu veí de tota la vida”, subratlla l'alcaldessa Merche Sanchis. “Per a potenciar eixe gran centre a l'aire lliure, la targeta ON és eixe impuls que feia falta. A partir d'ara, només per omplir una fitxa amb les teues dades, tens més informació a través de la pàgina web de l'associació de comerciants i també en el teu propi telèfon mòbil, més ofertes, més avantatges, tot el que pugues imaginar”.

On comprar?”. Si vols estar en l'ona, la resposta està clara: “Puçol, el teu centre comercial”.

Informa: Sabín

logo_pdf Programació de la fira Puçol DeMostra

377-tarjeta_on

 

29 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres