El  Consell Escolar i el Claustre de professors del CEIP Bisbe Hervàs de Puçol informen

El Consell Escolar i el Claustre de professors del CEIP Bisbe Hervàs de Puçol informen

Els professors del CEIP Bisbe Hervàs volen expressar el seu malestar amb la nota sobre el viatge fi de curs dels seus alumnes de 6é d'Ed. Primària, publicada en Notícies Puçol  de l'Ajuntament de Puçol i posteriorment difosa als mitjans de comunicació. En ella es fan unes afirmacions i valoracions que no responen a la realitat i que perjudiquen la imatge del centre i els seus professors.

El Col·legi no “decideix unilateralment” suprimir les activitats complementàries i extraescolars, és el Consell Escolar el que aprova la no realització de dites activitats. Estes mesures es varen proposar al Consell Escolar del Centre com a resposta als retalls que la Conselleria d'Educació està realitzant i que no sols afecten als salaris del professorat, sinó què inclouen altres mesures restrictives com l'eliminació del bono llibre general per a tots, eliminació de beques, ampliació de ràtios, no substitució de baixes del professorat, no presentació d'oferta pública d'ocupació, etc. Totes elles portaran, inevitablement,  una merma en la qualitat de l'ensenyament.

La línia de treball del nostre centre ha quedat patent en el transcurs dels anys durant els quals mai hem escatimat esforços.

Per sort, el nostre Centre compta amb un capital humà immillorable (alumnes, mestres, pares/mares, educadores, personal no docent….) al què ningú aconseguirà desil·lusionar.

Informen: Consell Escolar i el Claustre de professors del CEIP Bisbe Hervàs


29 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres