El concurs de graffiti posarà en marxa el segon museu a l'aire lliure els dies 8, 9 i 10 de juny

El concurs de graffiti posarà en marxa el segon museu a l'aire lliure els dies 8, 9 i 10 de juny

El divendres 25 de maig es reunia el jurat del segon concurs de graffiti Murs per a… Després d'un poc més d'una hora d'estudi, van ser triats els sis dissenys finalistes, els autors dels quals usaran com a base per a pintar sis centres de transformació d'Iberdrola situats en la zona de Santigons. Si vols veure com es munta un museu a l'aire lliure, els dies 8, 9 i 10 de juny acosta't a disfrutar d'estos artistes en directe.

Ronaldo Herranz, Juan Francisco Catalá, Luis Ignacio Martínez, Manuel Gómez Fernández, Alejandro García Hidalgo i el duo format per Carlos García i Sergio Meseguer són els sis projectes finalistes del segon concurs de graffiti Murs per a, organitzat per l'Ajuntament de Puçol i Iberdrola amb l'objectiu de convertir distintes zones del nucli urbà en museus a l'aire lliure, on els visitants puguen disfrutar de les obres guanyadores en este concurs.

Pocs pobles s'animen a col·laborar amb Iberdrola per a mantindre nets i amb bon aspecte els centres de transformació”, explica José Javier Gómez, representant d'Iberdrola TM Sagunt-Burjassot, que és la zona a què pertany Puçol. “Quan els hem pintat, la veritat és que duren molt poc. No obstant això, quan són graffiters organitzats els que els pinten, el resultat es respecta durant molt de temps”.

Indubtablement, hi ha un codi del graffiter, un respecte a l'obra acabada d'un dels seus, d'ací que hui es puga recórrer el polígon Mes de Mur i disfrutar íntegrament de les sis obres que es van dissenyar el passat any, en la primera edició del concurs Murs per a.

Enguany, el nou museu a l'aire lliure s'instal·larà en la zona de Santigons, aprofitant els centres de transformació que es troben als voltants de l'Espai Jove. Deu han sigut els dissenys finalistes, dels quals calia elegir els sis que seran pintats durant els dies 8, 9 i 10 de juny.

Temíem que no haguera participants d'altura, perquè el nostre concurs coincidix amb una congregació de graffiters a Mislata, però tornem a tindre un gran nivell, amb gent de distintes edats i de diverses poblacions, inclús repetix un dels guanyadors del passat any, el valencià Ronaldo Herranz”, assenyala José Luis Gómez, tècnic de joventut i organitzador del concurs, que també és un dels membres del jurat, junt amb José Javier Gómez (representant d'Iberdrola), el tècnic de comunicació Sabín, la regidora de joventut Rosa Portalés i l'alcaldessa Merche Sanchis.

Si vols veure com treballen estos autèntics monstres del disseny i, de pas, participar en la creació del segon museu a l'aire lliure de Puçol, dona't una volta el cap de setmana del 8 al 10 de juny per l'Espai Jove i els seus voltants: podràs disfrutar de la creació d'una obra d'art en a penes tres dies.

Informa: Sabín

fotos_noticia

467-jurado-grafiti-5

 

28 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres