Pactem Nord aconseguix al mig any un total de 66 nous llocs de treball i 22 empreses d'autònoms

Pactem Nord aconseguix al mig any un total de 66 nous llocs de treball i 22 empreses d'autònoms

En la seua reunió del Consell rector, el balanç dels últims sis mesos assenyala que Pactem Nord manté els bons resultats en matèria de promoció d'ocupació i desenrotllament econòmic de la comarca, i proposa nous programes per a 2012-2013 en l'àmbit de la mobilitat i de la promoció de l'activitat agrària.

El Consell rector de Pactem Nord ha mostrat la seua satisfacció després de donar a conéixer els resultats obtinguts en promoció d'ocupació i desenrotllament local de l'Horta Nord en els últims sis mesos. Gràcies al treball desenrotllat conjuntament “entre tots els municipis de la comarca, els sindicats i les associacions empresarials i comercials”, amb el suport del SERVEF, el Fons Social Europeu i l'Obra Social La Caixa, s'ha aconseguit la consecució de 66 nous llocs de treball per compte d'altri i 22 noves altes d'empreses promogudes per autònoms.

Pactem Nord, fruit del treball en xarxa, ha treballat en este període d'execució (setembre 2011-abril 2012) amb 491 persones desocupades, de les que 66 han obtingut un contracte de treball i 22 han creat una nova empresa, la qual cosa suposa 22 llocs de treball per compte propi.

A més, s'ha format a unes 1.100 persones en l'àmbit de l'orientació laboral, de la informàtica bàsica, de la formació específica d'aula mentor, de  la posada en marxa de nous projectes empresarials i s'ha desenrotllat el programa Muévete en 10 instituts de la comarca. Igualment, s'ha assessorat a més de 80 pimes i comerços en diverses àrees de gestió empresarial.

S'ha valorat molt positivament els resultats dels actes commemoratius del X Aniversari de Pactem Nord: la I Fira comarcal multisectorial de l'Horta Nord, on van participar més de 90 comerços i va ser el germen de la I Fira Comarcal d'Oportunitats a l'Horta Nord realitzada en La Pobla de Farnals en el mes de març, així com el IV Trobada comarcal d'associacions de dones de l'Horta Nord. Sobre este particular indicar que el V Trobada se celebrarà a finals d'any en el municipi de Burjassot.

El Consell rector també ha presentat els nous reptes i projectes innovadors que es van a escometre en els pròxims mesos des del Consorci Pactem Nord, apostant clarament per la dinamització, vertebració territorial i desenrotllament econòmic, realitzant “una xicoteta aportació a la generació d'ocupació i activitat empresarial, en l'ànim de combatre les elevades taxes de desocupació en la comarca”.

Tals projectes s'emmarquen en les iniciatives següents: promoció de l'ocupació en el sector agrícola, programa de mobilitat laboral nacional i internacional i el programa de desenrotllament turístic i comercial.

Informa: Pactem Nord

 

26 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres