La clau és que les pilotes passen sempre per damunt de la xarxa: este estiu, aprén tenis i pàdel en el poliesportiu

La clau és que les pilotes passen sempre per damunt de la xarxa: este estiu, aprén tenis i pàdel en el poliesportiu

Si tens entre 4 i 104 anys i t'agrada donar-li a la raqueta, estàs d'enhorabona: este estiu podràs passar-te tot el mes de juliol donant-li a les pilotetes: del 3 al 31 de juliol el poliesportiu municipal t'oferix cursos intensius de tenis i pàdel, just el que estaves buscant per a no haver de passar-te els dies tombat a casa, avorrit, sense saber què fer.

Si t'agrada disfrutar al gran, el teu és el tenis. Este estiu tens tres opcions per a triar segons les teues contrastades habilitats per a passar les pilotes per damunt de la xarxa: pretenis, iniciació i perfeccionament, tres formes de demostrar el que has aprés veient en la tele com Nadal supera a Djokovic quan es juga sobre terra batuda… encara que, una puntualització, ací les pistes són més convencionals, tartà i eixes coses. Però amb mesures reglamentàries, això sí.

Anota estes dates: inscripcions de l'1 al 28 de juny en el poliesportiu municipal.

I si no et veus capacitat per a emular a Rafa i Novak, tranquil, sempre pots optar per l'opció estil sala d'estar, més adequada a les mesures de la teua sofà, encara que no cregues que ixes guanyant, al final el pàdel cansa molt més… almenys això diuen els que el practiquen assíduament. Dos nivells per a apuntar-se, iniciació i perfeccionament, amb un únic requisit previ: haver complit huit anys.

Les classes, en ambdós escoles, són a la vesprada, de dimarts a dijous de 18 a 22 hores, pilota més, pilota menys. Les inscripcions poden realitzar-se al llarg del mes de juny en el propi poliesportiu municipal, les places són limitades i les quotes varien entre 35 i 50 euros segons sigues soci, no soci, adult, xiquet, iaio o un a què la sogra no vol veure en el sofà a l'hora de la telenovel·la… i per això l'envia al poli, a donar-li a les pilotetes.

A més, sempre pots fer doblet i a l'acabar les classes donar-te un capbussó, que la piscina d'estiu al juliol està a tope i sempre abellix donar-se un any.

T'hem dit ja que les places són limitades en tots els cursos?, doncs anota estes dates: inscripcions de l'1 al 28 de juny en el poliesportiu municipal.

Informa: Sabín

 

24 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres