Qui va dir que anar al col•le és una cosa avorrida? Vine a l'Escola d'estiu, el gran parc temàtic d'este estiu

Qui va dir que anar al col•le és una cosa avorrida? Vine a l'Escola d'estiu, el gran parc temàtic d'este estiu

Si tens la sort que els teus pares treballen a l'estiu, tranquil, no hauràs de passar-te el mes de juliol veient la tele, ni donant la tabarra als iaios perquè et porten a la piscina: apunta't a l'Escola d'estiu i descobrix que la diversió no sols està en els parcs temàtics, també ací mateix, al costat de ta casa, en els col·legis La Milotxa i Jaume I.

Dis-li als teus pares que si volen disfrutar d'un estiu tranquil, treballant tot el mes de juliol, o inclús descansant, que bé se l'han guanyat, només han d'ocupar-se d'un xicotet detall: ingressar 40 euros en el banc i passar els dies 4, 5 o 6 de juny, a la vesprada, per l'Espai Social Martínez Coll, per a tancar la teua inscripció en l'Escola d'estiu que tots els matins, del 2 al 27 de juliol, et va a mantindre molt, però que molt ocupat.

Inscripcions del 4 al 6 de juny a l'Espai Social Martínez Coll

Per la teua part, l'única cosa que has d'aportar és haver nascut entre 2000 i 2008 i tindre subratllada en la teua agenda la paraula “divertir-se”. De tota la resta ja s'ocupen en l'Àrea de Benestar Social, les monitores de la qual estan preparant tallers mediambientals, olimpíades, piscina, activitats didàctiques, jocs i multitud de sorpreses.

Si estàs empadronat a Puçol i tens entre 8 i 12 anys, vine a divertir-te a l'Escola d'estiu… i descobrix que un col·legi pot ser el parc temàtic més divertit d'este estiu.

Informa: Sabín

439-cartel-escola-estiu-1

 

24 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres