Vine a viure la màgia dels contes en la Ludoteca Municipal: el 29 de maig, contacontes gratuït

Vine a viure la màgia dels contes en la Ludoteca Municipal: el 29 de maig, contacontes gratuït

La Ludoteca Municipal oferix el dimarts 29 de maig, a les 5 de la vesprada, una sessió especial de contacontes obert a tots els xiquets de 4 a 8 anys. Dos hores per a tots els públics en què l'art de contar una història deixa fora de joc a totes les consoles i eixos trastos tecnològics que mai aconseguiran desbancar un bon narrador.

Si vas ser dels afortunats que te vas acostar a disfrutar de la falla i el mercat medieval en el Centre de Dia Martínez Coll el passat mes de març, ja saps que ací les activitats per als xiquets es munten al gran: els burrets de Paco, els jocs malabars, la falla artesana, el berenar per a tots els assistents o els tallers de maquillatge són un bon exemple del que Alfredo i Laura, els coordinadors del centre, són capaços d'organitzar quan es posen mà a l'obra.

No deixes que
et conten contes…
el dimarts 29,
a les 5 de la vesprada,
vine a viure'ls

Ara que s'acosta l'estiu i la fi de curs, han muntat una nova activitat perquè aquells que la desconeixen sàpien què és i per a què servix una ludoteca. Així que pren bona nota.

La Ludoteca Municipal, situada en el Centre de Dia Martínez Coll obri les seues portes el dimarts 29 de maig, a partir de les 5 de la vesprada, perquè tots els xiquets que el desitgeu, de forma gratuïta, descobriu un món nou, apassionant, en el que tots els assistents compartixen protagonisme amb el narrador: una sessió de contacontes.

Dos hores pensades perquè xiquets de totes les edats, encara que especialment els de 4 a 8 anys, recupereu el plaer de viure un bon conte… i si mai l'heu provat, ara teniu l'oportunitat de submergir-vos en un món nou: contra els jocs tecnològics, gens com viure un conte.

No deixes que et conten contes… el dimarts 29, vine a viure'ls.

Informa: Sabín

 

23 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres