Este estiu, posa't en forma de la forma més agradable: cursos de natació i aquaeròbic en la piscina municipal

Este estiu, posa't en forma de la forma més agradable: cursos de natació i aquaeròbic en la piscina municipal

Per primera vegada, l'aquaeròbic serà la segona oferta de cursos d'estiu per a la piscina municipal, junt amb la natació per a totes les edats. El termini d'inscripció s'obri del 21 al 31 de maig i a partir d'11 de juny. Al mig, un parèntesi de deu dies en què la piscina estarà tancada per a retirar la cúpula d'hivern i transformar-la en una abellidora “piscina d'estiu”.

L'aquaeròbic és la gran novetat dels cursos d'estiu, però tot té una explicació: la seua inclusió es realitza a petició popular i mai millor dit. La gran majoria dels 80 alumnes que tenen estos cursos durant tot l'any han sol·licitat la preinscripció, el que no deixava dubtes sobre l'interés que ha despertat esta modalitat esportiva en la població.

Esta primera edició està oberta a majors de catorze anys amb torns de matí i vesprada, de dilluns a divendres”, assenyala Fernando García, el tècnic d'esports. “En principi els cursos estan confirmats per al mes de juliol i, si hi ha una ritme acceptable de preinscripcions, ampliarem l'oferta al mes d'agost”.

El termini per a inscriure's està obert del 21 al 31 de maig i es torna a obrir a partir de l'11 de juny.
No et molestes a acudir a la piscina de l'1 al 10 de juny, perquè eixos deu dies estarà tancada

Ja ho saps, si este estiu vols mantindre't en forma, per 40 euros tens classes de dilluns a divendres, en horari matinal o vespertí, quan més et convinga.

I si et va l'aigua, però sense tants exercicis per a mantindre's en forma, perquè a penes t'arriba per a mantindre't a sure, llavors el teu són els cursos de natació: per a totes les edats a partir de 3 anys, amb amplis horaris per a triar al llarg del dia i preus que varien segons l'edat i si eres soci o no del poliesportiu.

(Una proposta entre parèntesis: fes-te soci, els preus compensen de sobra i, d'alguna manera, t'obligues a usar alguns servicis del poli, dóna igual si és la piscina o les pistes, l'important és autoimposar-se un poc d'esport, que a l'estiu ve bé. Si ho proves veuràs com no t'esborres mai. I quan portes molts anys és encara millor: hi ha descomptes per a la tercera edat.)

Si ja estàs convençut, recorda: el termini per a inscriure's està obert del 21 al 31 de maig i es torna a obrir a partir de l'11 de juny. No et molestes a acudir a la piscina de l'1 al 10 de juny, perquè eixos deu dies estarà tancada: és el període necessari per a retirar la cúpula i adaptar les instal·lacions de cara a l'estiu.

I quan estiga oberta amb el seu aspecte de “piscina d'estiu”, cabussa't amb estil i aprofita per a posar-te en forma de la forma més agradable: en la piscina municipal.

Informa: Sabín

 

22 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres