Molí de Vent convoca el seu quint concurs de playbacks per a falles i associacions el pròxim 9 de juny

Molí de Vent convoca el seu quint concurs de playbacks per a falles i associacions el pròxim 9 de juny

Ja està obert el termini d'inscripció per a la quinta edició del concurs que organitza la falla Molí de Vent: correu electrònic, Facebook telèfon són les tres formes de sol·licitar la participació en un concurs que té 200 euros de premi per al guanyador, a més de sopar i beguda per 4 euros per a tots els assistents a la vetlada del 9 de juny.

Les falles de Puçol continuen enginyant-se-les per a recaptar fons de qualsevol manera i, al mateix temps, per a mantindre viu l'esperit faller al llarg de l'any. Si a mitjan de maig era la matinal motera de Picaio la que inundava els carrers del nucli urbà, per al 9 de juny seran la música i l'humor de Molí de Vent els que es facen sentir.

Molíde Vent hi ha establit en esta quinta edició del seu concurs de playbacks per a falles i associacions un primer premi de 200 euros per al guanyador i un segon de 100 euros. A més, per a aconseguir que eixe dissabte siga tota una festa en el casal, també oferix sopar i beguda per només 4 euros a tots els que s'animen a acudir només com a públic.

Però si el que vols és demostrar com es munta de bé la teua falla o la teua associació sobre l'escenari, anota este telèfon: 646 257 536. També pots inscriure't a través del Facebook de Molí o inclús en el seu correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Informa: Sabín

430-cartel-playbacks-moli-1

 

21 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres