Este estiu, descobrix com se sent un estudiant que a més treballa en l'Ajuntament de Puçol: la Dipu et beca

Este estiu, descobrix com se sent un estudiant que a més treballa en l'Ajuntament de Puçol: la Dipu et beca

 

Per quart any, la Diputació de València convoca el programa La Dipu et beca, a què s'ha adherit l'Ajuntament de Puçol amb la concessió de 30 beques de formació per a estudiants universitaris i de cicles formatius durant els mesos de juliol i agost, amb una percepció de 500 euros per cada un dels mesos treballats. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 25 de maig.

Si eres estudiant universitari o curses un cicle formatiu, vius en qualsevol poble de la província i t'abellix passar l'estiu aprenent a fons la professió que estàs estudiant, ara tens l'oportunitat de fer-lo i, a més, cobrar mil euros per dos mesos de treball.

La Dipu et beca naix amb l'objectiu que els alumnes puguen posar en pràctica la formació que estan rebent, en este cas en l'Ajuntament de Puçol, per a la qual cosa s'oferixen beques pràcticament en totes les àrees municipals: ocupació, turisme, agricultura, comerç, biblioteca, benestar social, festes, informàtica, administrativa, econòmica, jurídica i comunicació.

La novetat d'esta quarta edició és que es realitzaran únicament en els mesos de juliol i agost, atés que en estius anteriors molts alumnes sol·licitaven diverses dates lliures o, directament, renunciaven a la beca al setembre per a poder presentar-se als seus exàmens”, assenyala Paz Carceller, la regidora d'hisenda i personal. “En total són seixanta mensualitats que en funció de les necessitats cada departament es poden assignar per a un únic becari durant els dos mesos o es poden repartir entre dos estudiants, un mes cada una d'ells”.

Una gran oportunitat per a tots els jóvens estudiants de comprovar les diferències entre la teoria i la pràctica, per a la qual cosa comptaran amb un tutor encarregat del seguiment de les seues pràctiques, el que els permetrà tindre un tracte directe amb el dia a dia d'una administració pública.

Si eres espanyol, major de 18 anys, estudies cicles formatius o universitaris i t'abellix descobrir què se sent quan estudies, treballes i a més cobres per això, ara tens l'oportunitat de comprovar-lo: tens fins al 25 de maig per a presentar la teua sol·licitud en el registre d'entrada de l'ajuntament.

Informa: Sabín


Postdata 1: no oblides llegir detingudament les bases que adjuntem, on trobaràs detallada informació sobre els criteris de baremació, la documentació a presentar i la formació exigida en cada departament.

Postdata 2: i si complixes els requisits, pots descarregar la instància i omplir-la a casa, perquè passar per l'Oficina d'Atenció al Ciutadà a presentar-la siga més ràpid i còmode.

logo_pdf Bases completes de La Dipu te beca en l'Ajuntament de Puçol
logo_pdf Instància para sol·licitar beca (castellà)
logo_pdf Instància para sol·licitar beca (valencià)

 

380-paz-carceller-1

 

17 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres