Rècord de participació i de podis per a l'escola del Tripuçol en l'Aquatló escolar celebrat a Puçol

Rècord de participació i de podis per a l'escola del Tripuçol en l'Aquatló escolar celebrat a Puçol

El dissabte 12 de maig s'ha celebrat en la platja de Puçol l'Aquatló Escolar que ha portat diversos triomfs per als alumnes de l'escola del Tripuçol, a més d'un rècord d'assistència amb un total de 166 participants, dels que 41 van ser de la nostra localitat i del nostre club. A més, Eric Soriano es va imposar en la categoria infantil i Jesús Jiménez en aleví.

Els alumnes de Jesús Jiménez han vist recompensats molts dels seus esforços d'hores d'entrenament i, a més, han pogut disfrutar en la nostra platja de la seua primera competició per a molts d'ells, amb una espectacular presència de públic a qui va acompanyar un dia immillorable.

Així, Jorge Lagoa, de 15 anys i en la categoria de cadets, va aconseguir una quinta plaça molt meritòria donada la categoria dels rivals allí concentrats, encara que on més va destacar va ser en la prova de natació, la seua favorita. D'un total de 39 cadets inscrits, només 37 van arribar a meta. A Lagoa li va seguir Carlos Todo en 13a posició, Carlos Bovi en 20é lloc, Juan Bótes en el lloc 22é i Alejandro Rodríguez Sánchez en el 23é.

Els alumnes de Jesús Jiménez han vist recompensats molts dels seus esforços d'hores d'entrenament i, a més, han pogut disfrutar en la nostra platja de la seua primera competició per a molts d'ells, amb una espectacular presència de públic

Quant a les xiques, esta vegada va ser Inma Novella la 3a classificada i el segon millor temps, per davant d'Iris Rodríguez de Dios que va arribar en esta ocasió en el 5t lloc. Maria Calvo va arribar en el 11a posició i María Portalés en la 12a.

Però si hi ha una categoria on Tripuçol destaca prova darrere de prova és en infantils, gràcies a l'incansable Eric Soriano, el qual va arribar primer amb un domini absolut tant de la situació com del lloc, ja que es trobava en la seua pròpia casa. A Eric li va seguir Pablo Jiménez, 3r en la classificació, a 27 segons, i Jaime Brizuela, 5t'a 48 segons d'Eric. Andreu Puchades va arribar en 11a posició a 1 minut i 40 segons de Soriano i Jordi Llanes a 2 minuts i 43 segons, en 12a posició.

Quant a les xiques en la classificació d'infantils, María Gil va ser l'única representant del Tripuçol i va fer podi amb la 3a posició a 2 minuts i 45 segons de la primera classificada. Dels 42 inscrits en esta categoria, només van finalitzar 34 participants.

En alevins, l'èxit total va ser per al triatleta Jesús Jiménez Gimeno, el qual va desbancar tots els seus seguidors en l'aigua, amb una carrera irresistible que va deixar al segon classificat pel club, Álvaro Torres a 2 minuts i 13 segons en 11a posició. Raúl García va arribar en el lloc 15é, a 3 minuts de Jesús Jiménez, i Nicolas Chiralt va arribar en el lloc 16é després d'un espectacular esprint final en la línia de meta.

En xiques, Lidia Cubas va arribar en un meritori tercer lloc, Ana Ros en el quart i Ainoa Collado en el quint. D'un total de 37 inscrits en esta prova, només van arribar 35.

Pel que fa a la trobada escolar de benjamins, el planter no té de què preocupar-se, perquè té en Alex Soriano a tota una promesa per descobrir. El jove dels Soriano va arribar en 3a posició, seguit d'Alejandro Collado en 4a i Agustín Rubio, que va arribar en 7m lloc, Guillem Gil en el 14é, Miguel Abuja en el 15é i Héctor Sebastián en el 21é. En xiques benjamins, només va participar Marisa Catalá, qui va arribar en 8a posició.

I pel que a multiesport es referix, onze integrants del Tripuçol van ser els participants que van competir amb una gran professionalitat, digna del millor dels atletes. Així, Ismael Mañas va aconseguir una 3a plaça i podi, mentres que José abril va arribar en la 5a, Pablo Torres en la 9a i Sergio Muñoz en el lloc número 12.

En les xiques, l'alta participació demostra l'enorme esdevenidor que té el Tripuçol, amb un gran nombre de nous membres entre les seues files. Així, Marta Gil va arribar en el tercer lloc, seguida de prop per Nuria Puchades que va arribar quarta, Isabel Pardo en sèptim lloc, Ainoa Orón en l'octau, Iris González en el 11é, María González en el 13é i Mireia Xirivella en el 14é lloc.

En resum, gran jornada per a una escola que continua creixent i que augura un futur molt prometedor per al Tripuçol, club que no sols va organitzar l'Aquatló escolar, sinó que eixe mateix dia va ser l'encarregat de portar a la platja de Puçol el Campionat d'Espanya Universitari i el Campionat Autonòmic de Triatló, un ampli menú que els més jóvens van degustar amb la il·lusió de ser ells els que participen en un futur no molt llunyà en estos grans esdeveniments esportius.

Informa: Laura Torrado

fotos_noticia

413-aquatlon-benjamin-ganador


16 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres