Seguiment d’amfibis a La Costera de Puçol i excursió en bici per la Marjal dels Moros, activitats per al 19 i 20 de maig

Seguiment d’amfibis a La Costera de Puçol i excursió en bici per la Marjal dels Moros, activitats per al 19 i 20 de maig

El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, organitza este dissabte 19 de maig un nou voluntariat mediambiental en el Paratge Natural Municipal de La Costera. L’Athlètic Massalfassar i el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et conviden a participar el diumenge 20 en una excursió en bici per la Marjal dels Moros.

L’activitat del dissabte 19, que forma part del projecte Adopta una Bassa del grup naturalista Roncadell, consistirà a censar la població de tòtils (Alytes obstetricans) de l’Aljub de La Costera. A més a més es visitarà el depòsit d’aigua de la muntanya, on AE-Agró ha instal·lat una rampa d’escapatòria per a evitar ofegaments entre la fauna d’este paratge natural municipal, que està baix la custòdia del territori ecologista.

L’activitat del dissabte 19, que forma part del projecte Adopta una Bassa del grup naturalista Roncadell, consistirà a censar la població de tòtils

Si vols participar en este voluntariat mediambiental, recorda que el punt de trobada és l’Oficina de Correus de Puçol, on hem quedat a les 9.30 hores per a repartir-nos en cotxes i pujar a La Costera.

No sigues tòtil i participa!!!

L’excursió del diumenge 20, dirigida a grans i menuts, començarà a les 9.00 hores en el Centre Cívic de Massalfassar, des d’on els participants es desplaçaran pel carril-bici de la Via Xurra fins al casc urbà de Puçol, on arribaran aproximadament a les 10.00 hores.

Des de Puçol, els ciclistes pedalejaran pels camins de l’horta fins a la Marjal dels Moros, on completaran el circuit dels miradors d’esta zona humida, on actualment podem vore una gran varietat d’espècies d’aus (flamencs, collverds, xatracs, mongetes, carregades, gavines, fumarells...). L’excursió inclou la possibilitat de dinar en la marjal, per a després tornar a Massalfassar pel mateix camí. El recorregut aproximat és d’uns 30 quilòmetres.

L’activitat és gratuïta per als socis de l’Athlètic Massalfassar i Acció Ecologista-Agró. El preu per als no socis és de només 2 euros. Per a participar cal inscriure’s en la web de l’Athlètic Massalfassar. Si vols vindre, dóna’t pressa, perquè només hi ha 50 places!!!

Recomanem portar la bici en bones condicions, prismàtics, càmera de fotos, aigua (no hi han fonts), dinar i repel·lent de mosquits.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ.

Informa: Miguel Crespo

398-cartel-agro-anfibios-1

 

15 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres