Els alumnes de l'Institut d'Educació Secundària estudien el 18 de maig els perills del consum d'alcohol

Els alumnes de l'Institut d'Educació Secundària estudien el 18 de maig els perills del consum d'alcohol

La regidoria de joventut, en col·laboració amb la Diputació de València i l'institut organitzen un nou taller de prevenció de drogodependències dirigit als alumnes d'Educació Secundària Obligatòria. Els alumnes participaran en distintes xarrades explicatives al llarg del matí del ddivendres 18 de maig, centrades en el consum d'alcohol.

El divendres 18 de maig en l'IES Puçol, cinc grups d'alumnes de 1r d'ESO  tindran un taller de prevenció de drogodependències al voltant de l'alcohol. Les cinc aules no sols participaran en una xarrada-col·loqui, que tindrà una duració en torn una hora, sinó que a més visitaran una exposició que romandrà en l'IES del 14 al 18 de maig.

Com cada any esta activitat forma part de les accions que la regidoria de joventut realitza per a la prevenció de drogodependències de cara als alumnes de secundària.

Els encarregats de realitzar l'activitat seran els tècnics de FEPAD (Fundació per a l'Estudi, Prevenció i Assistència a les Drogodependències), i es tracta d'una activitat subvencionada per Diputació de València.

Informa: Sabín

 

14 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres