La consellera Maritina Hernández aposta per l'exportació conjunta dels productes agroalimentaris valencians

La consellera Maritina Hernández aposta per l'exportació conjunta dels productes agroalimentaris valencians

La consellera d'agricultura, pesca, alimentació i aigua, Maritina Hernández, en companyia dels alcaldes de Rafelbunyol i El Puig, Jaime García i José Miguel Tolosa, i l'alcaldessa de Puçol, Merche Sanchis, ha visitat el 8 de maig l'empresa Anferjo, del sector agroalimentari del parc Empresarial de Rafelbunyol.

Amb l'objectiu de conéixer in situ les característiques de la Indústria Anferjo, empresa dedicada a l'elaboració, venda i exportació d'aladrocs en vinagre i oli en semiconserva, la consellera s'ha reunit amb el seu propietari, Fernando Guido, el qual a més va ser recentment nomenat president d'AEPIR (Associació d'Empresaris del Polígon Industrial de Rafelbunyol).

Una visita a què també van acudir l'alcalde d'El Puig, José Miguel Tolosa; l'alcaldessa de Puçol, Merche Sanchis; el diputat autonòmic Eduardo Oveller; els regidors de l'Ajuntament de Rafelbunyol, Miguel Saborit, Fernando Bohigas i Milagros Cano; i el secretari d'AEPIR, Juan Ortega, acompanyats per l'antic president de l'associació, Vicente Candel.

Durant la reunió es va parlar de les mesures de foment a l'exportació dels productes valencians i de com la nostra Comunitat s'ha convertit en una prestigiosa marca en l'estranger, aval de qualitat i professionalitat.

La consellera s'ha interessat a més per saber com una empresa dedicada a la comercialització d'un únic producte ha crescut tant i s'ha donat a conéixer amb èxit per la resta d'Europa, Amèrica Llatina i mercats tan diferents al nostre com a EUA o Japó. Una cosa que segons Fernando Guido s'ha aconseguit “gràcies al treball constant, a l'especialització, al tractament singular de la matèria prima i a mantindre sempre la qualitat del producte que venem”.

Amb esta visita a més s'han obert noves vies de col·laboració amb altres empreses també agroalimentàries, per a l'exportació conjunta dels seus productes, perquè la Conselleria incardinarà les gestions de coordinació entre este tipus d'empreses l'handicap principal de les quals és aconseguir un volum suficient de càrrega refrigerada, que faça encara més  competitiva l'expedició d'estos productes valencians a altres països.

Informa: Premsa Rafelbunyol / Departament de Comunicació

392-visita_consellera-2


09 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres