“Amigos en vena”: el diumenge 13 de maig, en l'Espai Jove… sobredosi de bona música i un poc més

“Amigos en vena”: el diumenge 13 de maig, en l'Espai Jove… sobredosi de bona música i un poc més

Javier Peña potser no et sone. Els seus amics, potser tampoc. Però junts han recorregut multitud d'escenaris durant… bo, diguem molts anys, en especial amb el grup Massa Feeling. Ara es reunixen de nou, alguns perquè els seus néts puguen comprovar com s'ho passaven de bé en els 60. Un espectacle únic, un passe únic, el diumenge 13 de maig en l'Espai Jove.

Fa poc més d'un any vaig posar en marxa la meua vella idea. Ajuntar a (quasi) tots els meus amics músics i tocar amb ells les 20 cançons que formen la “banda sonora” de la meua vida. Cada cançó amb un set de músics diferent, adequat a eixa cançó.

Els vaig contar la idea i van acceptar. Gràcies a Déu, per mitjà de viatges, per mitjà de treballs, per mitjà de famílies... (no sense obstacles) hem anat dedicant tots un parell d'hores, dijous rere dijous, a anar assajant cada cançó.

Els vells rockers mai moren: 40 músics, 2 presentadors, tècnics de so, llums, foto i vídeo, pantalla gegant (amb 400 fotos), barra amb beguda... i 20 cançons dels 60, 70, 80, 90 i alguna d'este segle

La idea culminava amb un concert-festa final, de caràcter benèfic, a què vaig voler anomenar Amigos en vena (pel doble sentit), i per al que he cridat a nou amics més (no músics), que han ajudat en l'organització, el so, les fotos, la gestió...

El resultat del meu somni l'anem a mostrar el diumenge dia 13 de maig en l'Espai Jove de Puçol, amb obertura del local a les 17.15 i començament de l'actuació just a les 17.45 hores, i vos invitem a l'única representació, para a viure-ho junt amb tots nosaltres.

En xifres, l'Espai Jove acollirà: 40 músics, 2 presentadors, tècnics de so, llums, foto i vídeo, pantalla gegant (amb 400 fotos), barra amb beguda... i 20 cançons dels 60, 70, 80, 90 i alguna d'este segle... totes arxiconegudes cançons “de sempre”.

Això sí, tot és amateur, però fet amb molt d'afecte i... no ens falta “de res”.

Els beneficis seran per a ASOM (Associació per a la Solidaritat amb el Món), la ONG que porta cada any xiquets sahrauís a passar l'estiu en famílies espanyoles. El preu de l'entrada, una cosa absolutament simbòlica: 5 euros.

Invita si vols a Amics, fills, pares, iaios (hi ha cadires!!). Et trobaràs allí a molts coneguts... i damunt, vam tindre la immensa sort que l'Ajuntament de Puçol ens va cedir gentilment l'Espai Jove, local ampli i bonic, de nova edificació… i amb totes els detalls que haguérem pogut demanar!

T'imagines en un únic escenari, en un únic concert, reunir a Eagles, Simon & Garfunkel, Beatles, Phil Collins, Elton John, Dylan, Jackson 5, Police, Michael Jackson, Gardel, Ketama, Tina Turner, Joe Cocker, Albinoni?...

No t'ho perdes. Ho passarem  bé i, de pas... ajudarem a la ONG.

Amigos en vena. Diumenge 13 de maig, 17.45 hores, Espai Jove. No vingues a soles.

Informa: Javier Peña

 

07 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres