La sèptima Matinal Motera de la falla Picaio reunirà més de 300 motos i una exhibició d'acrobàcies

La sèptima Matinal Motera de la falla Picaio reunirà més de 300 motos i una exhibició d'acrobàcies

Va començar fa set anys com una activitat lúdica para per a aconseguir uns senyes d'identitat pròpis de la falla Picaio, però amb el temps s'ha convertit en una cita obligada per als amants de les motos de disseny i moteros en general. A més, el diumenge 13 de maig, com a gran novetat, comptarà amb una exhibició d'acrobàcies amb moto de Rodri Xtreme.

El diumenge 13 de maig se celebra la 7a Matinal Motera organitzada per la falla Picaio. Una cita que comença de bon matí amb la inscripció i un esmorzar en el casal, situat en el carrer Buenos Aires.

Enguany hem demanat permís a l'ajuntament per a tallar el carrer Convent, de tal forma que els entrepans i la beguda es puguen disfrutar tranquil·lament assentats”, explica el vicepresident Alberto Albalate. “Després realitzarem el passeig pel nucli urbà, que inclou una parada en un altre local, A tapear, que, com el seu nom indica, serà una parada tècnica per a reposar forces les motos i els pilots”.

Per a acudir com a públic només cal ser puntual i estar junt amb el casal de la falla Picaio a l'hora de l'esmorzar o de l'exhibició de Rodri Xtreme

Ja amb les forces suficients per a tornar al casal, les aproximadament 300 motos que s'espera que assistisquen a la matinal hauran de cedir el carrer per a tot un jove veterà de les acrobàcies amb moto: el valencià Edu Rodríguez, més conegut com Rodri Xtreme, que tancarà el carrer Picaio per a oferir en circuit tancat algunes de les cabrioles més arriscades que es poden veure sobre una moto.

A pesar de la crisi, el rècord de 320 motos assistents està a tir, segons el vicepresident, “perquè hem estat en les concentracions de Vall d'Uixó, Sagunt i algunes de Castelló i ens han rebut molt bé. A més, comptem amb suports com la web de Perro Negro, la casa Harley Davidson o el Rubén de Zaidín, en el Port de Sagunt, bona gent sempre disposada a recolzar qualsevol esdeveniment relacionat amb les motos”.

Per a disfrutar de l'espectacle només cal estar en els carrers de Puçol al llarg del matí del diumenge: 300 motos no és una cosa que passe desapercebuda.

Per a acudir com a públic només cal ser puntual i estar junt amb el casal de la falla Picaio a l'hora de l'esmorzar o de l'exhibició de Rodri Xtreme.

I per a participar, a més de tindre una moto d'eixes que abellix ensenyar, és necessari inscriure's en qualsevol d'estos dos telèfons: 650 454 162 (José Ramón) o 657 193 357 (Alberto).

Això sí, per a l'exhibició d'acrobàcies es recomana mantindre's a una prudent distància.

Informa: Sabín

371-rodri_xtreme-2

07 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres