Multitud d'atletes del Tripuçol aconseguixen el passe al Campionat d'Espanya després de la prova celebrada a Gandia

Multitud d'atletes del Tripuçol aconseguixen el passe al Campionat d'Espanya després de la prova celebrada a Gandia

El cap de setmana del 14 i 15 d'abril va donar començament la temporada de triatló a Gandia, disputant-se el Campionat Autonòmic Universitari, les sèries nacionals Youth i Júnior i el Classificatori per al Campionat d'Espanya de Triatló. Per a Tripuçol va ser una gran jornada, perquè molts dels seus triatletes van aconseguir el passe al Campionat d'Espanya de Pontevedra.

El matí del dissabte va començar amb el CADU, on va participar Josevi Viadel representant a la seua universitat. La vesprada va continuar amb els grups d'edat masculins. A  pesar de les condicions meteorològiques que no van acompanyar, no van minvar l'entusiasme dels nostres Tripus, desitjant prendre contacte amb el primer triatló de la temporada, sent a més classificatori per al Campionat d'Espanya de Triatló.

Els primers a eixir, Xavi Munera, Fernando Fenollosa, Jose Mateu en el seu primer triatló, Javier Torres i Juanjo López, es van trobar amb una intensa pluja ja en la primera transició, el que va dificultar el recorregut de bici. Després d'una transició ràpida van aconseguir connectar amb un grup de cap que no van aconseguir mantindre en el recorregut a peu. Xavi Munera va aconseguir el seu passe al campionat d'Espanya.

El cap de setmana del 14 i 15 d'abril va donar començament la temporada de triatló a Gandia. Per a Tripuçol va ser una gran jornada, perquè molts dels seus triatletes van aconseguir el passe al Campionat d'Espanya de Pontevedra

En la següent eixida, Alberto Pamblanco seguit de Vicente Pamblanco ixen de l'aigua en el grup de cap, en els grups successius Borja Porrassa, Miguel Jiménez i Javier Cubero, continua creixent una intensa pluja que fa cada vegada més perillós el recorregut ciclista, a causa de les nombroses revoltes i passos de zebra molt esvarosos en estos casos. En la carrera a peu Alberto aconseguix el 2n lloc i, junt amb Vicente, el passe al Campionat d'Espanya.

L'última eixida va ser per als Tripus més veterans, Javier Rodriguez Encuny, Eduardo Martín, Dani Alabadí i Nacho Rodríguez de Dios. Segons paraules de Javier “vaig pactar el nadar amb Pedro per a eixir junts amb bici, vam fer grup amb Edu i Jesús Jiménez pensant que havia de tirar i donar caça a Pedro, que s'havia avançat, pensava que podien vindre per darrere Nacho i Dani. El vent minava les forces en les rectes junt amb el passeig, la segona transició perfecta i vaig eixir a córrer pensant ja en els següents objectius”. En este grup tots van aconseguir el passe al campionat excepte Dani Alabadí que es va quedar a escassos segons.

En la jornada del diumenge lluïa el sol però continuava creixent vent, el que va dificultar el ciclisme i la carrera a peu de tots els participants.

La primera eixida del matí va ser dels Júnior i Youth masculí, Diego Naturil, Jorge Lagoa, Carlos Todo i Alex Rodríguez de Dios, que no va finalitzar la prova. Els jóvens Tripus ho van donar tot complint les expectatives del primer triatló de la temporada amb la novetat de competir amb trage de neopré. Van entrar en meta satisfets dels seus resultats.

Cinc minuts més tard tenia lloc l'eixida femenina, amb Inma Novella i Iris Rodríguez, que va marcar un dels millors temps de natació i el millor temps amb bici. Finalitzant ambdós amb bones sensacions.

A les 11 del matí es va donar l'eixida elit femenina, on per primera vegada es col·locava una de les nostres triatletes, Carmen Naturil, que ho va donar tot en tots els sectors aconseguint el passe per al Campionat d'Espanya elit.

A les 11.05, eixida de grups d'edat amb Mónica Romero, que debutava en triatló, però va ser desqualificada per doble targeta groga per deixar el casc i neopré fora de la caixa, Clara Ferrara i Almudena Asensi, que van fer una carrera molt regular, i Ana Martínez i Idoia Álvarez amb una natació molt lenta que van aconseguir remuntar en la bici i carrera. Totes van aconseguir el seu passe al campionat d'Espanya que se celebrara en pròxim mes de setembre a Pontevedra.

Informa: Tripuçol

354-tripuzol_en_gandia-3

04 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres