Torna el rei del pop: 3 i 4 de maig, dos dies amb Michael Jackson en l'Espai Jove

Torna el rei del pop: 3 i 4 de maig, dos dies amb Michael Jackson en l'Espai Jove

Una exposició commemorativa organitzada en col·laboració amb alumnes de l'institut i un musical en directe, a càrrec de la Jackson Dance Company, componen este homenatge al rei del pop que continua l'estela del 50 aniversari dels Beatles, una proposta dels jóvens de la població que volen fer seu l'Espai Jove a través de propostes noves.

Va ser el passat mes de novembre quan la regidoria de joventut es va sumar una proposta de José Alonso, un jove músic de la població, que va proposar un homenatge als Beatles coincidint amb els 50 anys de la fundació del grup. En aquella ocasió va haver-hi una exposició, la projecció de pel·lícules i un concert en què diversos grups de Puçol van interpretar en acústic peces molt conegudes dels quatre de Liverpool.

Precisament un dels col·lectius que va visitar l'exposició, format per alumnes de l'Institut d'Educació Secundària, va acceptar el repte de continuar la senda oberta, proposant un nou homenatge, en este cas a algú més pròxim cronològicament a ells: el difunt Michael Jackson.

La visita a l'exposició es pot concertar també per a la setmana que ve, telefonant José Luis Gómez, en l'Ajuntament de Puçol. Però la Jackson Dance Company només realitzarà un passe d'Heal the world, el dia 4 a les 22.30 hores

I el resultat ja està a la vista: durant el matí i la vesprada del dijous 3 i divendres 4 de maig, es pot visitar una exposició que recorre la vida i la influència que en rei del pop ha exercit en la història de la música. Els textos i materials de partida han sigut elaborats pels propis alumnes, mentres que el disseny final del treball ha comptat amb la col·laboració dels tècnics de joventut i comunicació de l'ajuntament.

Les visites ja programades per a estos dos dies, amb distints grups d'estudiants de la població, inclouen no sols a l'institut, sinó també als col·legis i altres col·lectius com els alumnes de programes municipals d'integració.

Perquè la visita no conste només dels panells, també hem programat la projecció d'alguns videoclips molt significatius en la trajectòria del rei del pop”, explica José Luis Gómez, tècnic de joventut. “Per això, després de l'exposició guiada i comentada, els alumnes disfrutaran de mitja hora de visionat amb cinc treballs de directors tan coneguts com Martin Scorsese o John Landis”.

Treballs que comencen amb un exemple dels primers videoclips, Blame it on the boogie, amb els Jackson Five al complet; i continuen amb clàssics com el mític Thriller dirigit per John Landis, Bad de Martin Scorsese, Smooth Criminal o Black and White. Clips tots ells considerats hui en dia com a autèntics clàssics.

Finalment, el divendres 4, a les 22.30 hores la Jackson Dance Company oferix un espectacle sorprenent: Heal the world, un musical en què no sols es repassen en directe algunes de les cançons més conegudes del rei del pop, sinó que este projecte de dos hores de duració compta amb el suport dels clubs de fans oficials d'artista i va ser semifinalista del programa de televisió Tu sí que vales.

Un espectacle per a tots els públics que s'exhibix en l'Espai Jove amb entrada gratuïta. Encara que, això sí, les places són limitades, pel que la puntualitat per a poder accedir al recinte és imprescindible.

La visita a l'exposició es pot concertar també per a la setmana que ve, telefonant José Luis Gómez, en l'Ajuntament de Puçol. Però la Jackson Dance Company només realitzarà un passe d'Heal the world, el dia 4 a les 22.30 hores. Si encara no ho veus clar, fes una ullada ací, segur que et seduïx la proposta:

http://www.puzol.es/index.php/es/component/seyret/?task=videodirectlink&id=82

Informa: Sabín

318-cartel-michael-jackson-3

 

03 Maig 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres